Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πανικός στη Συγγρού για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και έκτακτη σύσκεψη με τους «μπλόγκερς του χιλιάρικου»

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, έγινε την Κυριακή το απόγευμα έκτακτη σύσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ και των «μπλόγκερς του χιλιάρικου», όπως ονομάζονται οι υπεύθυνοι διαφόρων ιστοσελίδων που παίρνουν γραμμή απευθείας από την Συγγρού , με μισθό 1.000 ευρώ το μήνα.
Η έκτακτη σύσκεψη είχε αιτία τη σαββατιάτικη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, που προκάλεσε σοβαρό πονοκέφαλο στον κατοχικό Αντωνάκη και στους υπόλοιπους παράγοντες της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας.

Όπως μας είπε ένα… πουλάκι, το στέλεχος της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένο, έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους «μπλόγκερς του χιλιάρικου», τους οποίους αποκάλεσε «άχρηστους», «κοπρόσκυλα», «ανίκανους», «επαγγελματίες τεμπέληδες», «βλάκες», «λαμόγια», «ανίδεους» κ.τ.λ., ενώ τους απείλησε ότι αν μέχρι το Πάσχα δεν υπάρχουν απτά αποτελέσματα στην ανάσχεση της Χρυσής Αυγής «κομμένο το χιλιάρικο, δε θα σας πληρώνουμε τζάμπα να πάτε να δουλέψετε σε καμιά οικοδομή, για να δείτε πως βγαίνει το ψωμί». Οι «μπλόγκερς του χιλιάρικου» κάτι πήγαν να ψελλίσουν, αλλά το στέλεχος τους επανέλαβε: «έχετε διορία μέχρι το Πάσχα, μετά τέρμα το χιλιάρικο».
Αναμένεται, λοιπόν, νέος οχετός λάσπης κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, γιατί το χιλιάρικο είναι μεγάλη υπόθεση στις μέρες μας, και μάλιστα για εργασία κατ’ οίκον και χωρίς σταγόνα ιδρώτα…

Όταν λέμε «παίρνουν γραμμή από τη Συγγρού», δεν εννοούμε πως από τις ιστοσελίδες τους υποστηρίζουν αναγκαστικά την ΝΔ. Μερικοί τη… βρίζουν κιόλας και μάλιστα αισχρά, για να μην… καρφώνονται! Αυτό προβλέπει η συμφωνία…


ethnikismos.net