Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Θερμή υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013
 Εκατοντάδες Έλληνες βρίσκονται αυτή την στιγμή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου όπου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με επευφημίες και συνθήματα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο.



Ήδη στα γραφεία βρίσκεται σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και κλιμάκιο στελεχών.



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές μίλησαν ενώπιον εκατοντάδων φίλων της Χρυσής Αυγής. «Είναι τιμή δική μου που βρίσκομαι στο Μεσολόγγι, στην Ιερά Πόλη της Ελλάδος», ξεκίνησε την ομιλία του ο Ν. Μιχαλολιάκος που στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, αλλά και όσων πρόσκεινται στον αριστερό χώρο.
Η εκδήλωση έληξε με όλους τους παριστάμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής.
Προηγουμένως μίλησαν όλοι οι βουλευτές ενώ ιδιαίτερα τοπικό χρώμα έδωσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης που καυτηρίασε την εξέλιξη με το ΤΕΙ, όσο και ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Μεσολογγίου στην δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού Κράτους. Νωρίτερα οι συναγωνιστές μετέβησαν στον Κήπο των Ηρώων και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Σουλιώτη Μάρκου Μπότσαρη.
Γύρω από το δικαστικό μέγαρο όπου θα γίνουν οι ομιλίες βρίσκεται η ομάδα περιφρούρησης αφού ο θλιβερός περιφερόμενος θίασος των αναρχοαριστερών οργανώσεων ενδέχεται προσπαθήσει να προσεγγίσει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε οι παρακρατικές ομάδες έδωσαν το στίγμα τους με την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού. Στο Μεσολόγγι έφτασαν και διμοιρίες των ΜΑΤ - τέσσερις διμοιρίες από τους γύρω νομούς και δύο από την Αθήνα.

www.xryshaygh.com