Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Ευπαθείς» Κλέβουν και δέρνουν – «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας.


Ήταν που ήταν θρασείς οι εκ των «ευπαθών» εγκληματίες, τώρα που πληροφορήθηκαν ότι έρχεται νέος «αντιρατσιστικός» νόμος που θα τους προστατεύει από την οργή της κοινωνίας, αποθρασύνθηκαν τελείως!

1ο περιστατικό: Το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Π. Σούλου στο Αγρίνιο, μέσα στη μέση του δρόμου, δύο «ευπαθείς» νταήδες επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δύο αδέρφια αλλά και δύο γυναίκες που ήταν μαζί τους. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι «ευπαθείς» συνελήφθησαν.
Ερώτηση κρίσεως: εάν κάποιος μη «ευπαθής» χτυπήσει «ευπαθή» τον πιάνει στα σίγουρα ο «αντιρατσιστικός» νόμος. Αν συμβεί το αντίστροφο, τους πιάνει ο νόμος τους «ευπαθείς»; Ασφαλώς όχι!

2ο περιστατικό: Χθές Δευτέρα, τέσσερις  «ευπαθείς»  συνέλαβαν το μεσημέρι άνδρες της Ασφάλειας του Αγρινίου, για αρπαγή τσάντας από ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε στην οδό Δαγκλή, στο κέντρο της πόλης.Πρόκειται φυσικά για ρομά, που στην συγκεκριμένη οδό άρπαξαν απο τα χέρια  της άτυχης ηλικιωμένης ένα τσαντάκι που περιείχε το πόσο των 400 ευρώ. Άμέσως μόλις έγινε η καταγγελία, έγιναν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς και οι  «κακόμοιροι» συνελήφθηκαν, ενώ πάνω τους βρέθηκαν τα χρήματα, τα οποία ήδη είχαν μοιραστεί μεταξύ τους όπως οι ίδιοι παραδέχθηκαν.

3ο περιστατικό:  Χθές Δευτέρα επίσης, έληξε (;) η δράση ενός ακόμα ρομά από το Μεσολόγγι που μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας του Μεσολογγίου συνελήφθη αφού σε βάρος του έχουν προκύψει στοιχεία για διάπραξη σωρείας κλοπών στην περιοχή.
 Συγκεκριμένα,  μετά από εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων προέκυψε η εμπλοκή του δράστη σε τρεις κλοπές που είχαν γίνει στην περιοχή του Μεσολογγίου. Κατά την προανάκριση όμως προέκυψε η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις κλοπές ενώ σε έρευνες που έγιναν στην οικία του βρέθηκαν μια σιδερογροθιά, ένα μονόκαννο όπλο, μια κλεμμένη καραμπίνα , εκτυπωτές, υπολογιστές, τηλεοράσεις, και πλήθος άλλων κλοπιμαίων.
Ακόμη στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. 


4ο περιστατικό: Την περασμένη Παρασκευή το πρωί, στις 9.30, τρεις επίσης Ρομά, στον Εμπεσό του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 45, 33 και 25 ετών, αντίστοιχα- εισέβαλαν σε κατοικία του χωριού κι άρπαξαν 570 ευρώ και μία λίρα Αγγλίας.
 Έγιναν, όμως αντιληπτοί και αμέσως συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι σταμάτησαν το όχημά τους πριν φύγει από το χωριό.

5ο περιστατικό: Στην Αμαλιάδα, πέντε «ευπαθείς» καουμπόηδες, έκλεψαν το αυτοκίνητο ενός… ιθαγενούς και έκοβαν βόλτες στην πόλη. Φτάνοντας στη συμβολή των οδών Φραγκαβίλλας και Δαλιάνη, πέρασαν το «στοπ» και συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη σύζυγος του αντιδημάρχου Ήλιδας (λέτε να είναι αριστερός και «αλληλέγγυος»;), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας. Αμέσως μετά την σύγκρουση των οχημάτων, οι περίοικοι είδαν να πετάγονται μέσα από το μαύρο αυτοκίνητο περίπου πέντε ρομά, οι οποίοι την κοπάνησαν τρέχοντας, αφήνοντας το θύμα τους τραυματισμένο και εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού. Στη συνέχεια, οι «ευπαθείς», έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο… ιθαγενούς, από την Αμαλιάδα και εξαφανίστηκαν. Αργότερα, το δεύτερο κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε παρατημένο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της Γαστούνης.

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…