Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη: Αυθημερόν και χωρίς αιτιολογία αποφασίστηκε η παράταση της προφυλάκισης Παππά-Λαγού!


Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη: Αυθημερόν και χωρίς αιτιολογία αποφασίστηκε η παράταση της προφυλάκισης Παππά-Λαγού!

Πανικόβλητη η δικαστική κλίκα Αθανασίου-Κουτζαμάνη από τις τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πώς στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, προχωρά σε σπασμωδικές ενέργειες που στιγματίζουν και εκθέτουν ολόκληρο το δικαστικό σώμα.
Είχαμε γράψει ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιώς έκανε 5 μήνες να εκδώσει απόφαση για τη χορήγηση έκτακτης άδειας στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα για τη μελέτη του υπομνήματός του χρειάστηκε 1,5 περίπου μήνα!
Τώρα, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Τέτοιος είναι ο πανικός της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου από την επερχόμενη κατάρρευση!
Ειδικότερα, χωρίς καμία αιτιολογία, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισε ότι η προφυλάκιση των Συναγωνιστών Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού πρέπει να παραταθεί διότι θεωρούνται επικίνδυνοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων!
Και την απόφαση αυτή την έλαβαν οι δικαστές μέσα σε μία μέρα, χωρίς να διαβάσουν καθόλου την ογκωδέστατη δικογραφία που αριθμεί πάνω από 20.000 σελίδες! Το Δικαστικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Τετάρτη 02-04 και η απόφασή του εκδόθηκε αυθημερόν, το ίδιο πρωί!
Κυριολεκτικά η απόφαση λήφθηκε χωρίς καμία αιτιολογία, καθώς το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στους συναγωνιστές ξεκινάει με τη φράση: «για τους λόγους αυτούς αποφασίζεται…», όμως οι λόγοι έχουν παραλειφθεί!
Μέσα σε μια μέρα, το Συμβούλιο έβγαλε απόφαση για την παράταση της εξάμηνης προφυλάκισης για έξι κατηγορούμενους, ενώ τα πολυσέλιδα υπομνήματά τους (π.χ. μόνο του συναγωνιστή Λαγού ήταν 78 σελίδων) δεν τα διάβασαν καθόλου!
Και να τονιστεί ότι τα πολυσέλιδα υπομνήματα είχαν κατατεθεί μόλις μια μέρα πριν, δηλαδή την Τρίτη 01/04/2014.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com