Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Νεοδημοκράτες κουμπουροφόροι σκορπούν τον τρόμο στην Αιτωλοακαρνανία


Νεοδημοκράτες κουμπουροφόροι σκορπούν τον τρόμο στην Αιτωλοακαρνανία

Την ίδια ώρα κατά την οποία οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και οι κράχτες της στρατευμένης δημοσιογραφίας κατηγορούν θρασύτατα και δίχως στοιχεία τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», νεοδημοκράτες υποψήφιοι κυκλοφορούν οπλισμένοι, απειλούν και σκορπούν τον τρόμο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης του Αγρινίου, υποψήφιος συνδυασμού για το Δήμο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, τράβηξε όπλο και απείλησε συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου έτερου συνδυασμού, ο οποίος επίσης υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κατοχή Οινιάδων και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, περιγράφουν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε ως εξής:
Έξω από χώρο εστίασης που βρίσκεται στην Κατοχή, λογομάχησαν σε έντονο ύφος νεοδημοκράτης υποψήφιος συνδυασμού (του Ν. Μουρκούση) για το Δήμο Μεσολογγίου με τον αδερφό υποψηφίου άλλου συνδυασμού (του Ν. Καραπάνου). Και οι δύο ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, οι εσωκομματικές κόντρες εντούτοις των βουλευτών της ΝΔ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, τους φέρουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Η λογομαχία εξελίχθηκε σε διαπληκτισμό τέτοιας έντασης ώστε -όπως βεβαιώνουν οι μάρτυρες- ο πρώτος έβγαλε από το όχημά του όπλο, με το οποίο απείλησε τον δεύτερο, μπροστά σε πλήθος ανύποπτων περαστικών και θαμώνων!      
Το γεγονός καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Αιτωλικού και άνδρες του τοπικού τμήματος μαζί με άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου, ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και του όπλου. Η αστυνομία εντόπισε το όχημα στο οποίο βρέθηκαν όπλο-ρέπλικα και πλαστικά σφαιρίδια, ενώ δεν βρέθηκε κάτι στην οικεία του.
Ο δράστης εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Μεσολογγίου την επομένη, όπου και συνελήφθη.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου μάλιστα, Π. Κατσούλης, κατήγγειλε πως παρόμοιες πρακτικές μεταχειρίστηκαν τα ίδια άτομα και παλαιότερα: «πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια προγραμματισμένης λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή οι ίδιοι άνθρωποι, υποψήφιοι σήμερα του συνδυασμού του κου Μουρκούση, μας έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο και επιχείρησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος μας». Οι καταγγελίες δεν σταματούν όμως εκεί: «δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια και στρέφονται ενάντια σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού», αναφέρει ο Π. Κατσούλης, κάνοντας επιπλέον λόγο για υιοθέτηση τραμπουκικών πρακτικών και μεθόδων, απειλές και εξυπηρετήσεις άνομων συμφερόντων, μιλώντας μάλιστα για «νονούς των αθίγγανων του Αιτωλικού»!
Αφήνουμε στην κρίση κάθε συμπατριώτη μας να αναλογιστεί τις διαστάσεις που θα είχε λάβει το συγκεκριμένο περιστατικό, εάν εμπλεκόταν όχι στέλεχος, αλλά και ψηφοφόρος ακόμη της Χρυσής Αυγής. Τα μέσα εξαπάτησης θα έκαναν λόγο για την «εγκληματική οργάνωση» η οποία μεταχειρίζεται βία και τραμπουκισμούς, απειλώντας τη δημοκρατία. Αντιθέτως, στην περίπτωση των κομματαρχών της ΝΔ με τα κουμπούρια, επικρατεί σιγή ιχθύος με στόχο να κουκουλωθεί η σοβαρή αυτή υπόθεση.
Ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί ήδη ποιες είναι οι εγκληματικές οργανώσεις που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα μας, μεταχειριζόμενες -κατά το δοκούν- απειλές, εκβιασμούς, ακόμη και όπλα! Η απάντηση στους θρασείς πατριδοκάπηλους της ψοφοδεξιάς και στα συνεταιράκια του κλεφτοΠΑΣΟΚ θα δοθεί στις 18 και 25 Μαΐου.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com