Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο βολικός συνέταιρος Βενιζέλος και οι “Μακεδονομάχοι” της ΝΔ - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο βολικός συνέταιρος Βενιζέλος και οι “Μακεδονομάχοι” της ΝΔ - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η εθνικά απαράδεκτη δήλωση Βενιζέλου στον ΟΗΕ, δήλωση με την οποία ευθέως αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την θέληση του Ελληνισμού όπως αυτή εκδηλώθηκε στην δεκαετία του ΄90 όταν προέκυψε το ζήτημα.
Λίγες ημέρες πριν τη δήλωση Βενιζέλου είχαμε την ένοχη σιωπή του Σαμαρά στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην οποία επίσημα συμμετείχαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Σιωπή, η οποία επανηλήφθη στην διάρκεια της κοινής συνεντεύξεως του με την Μέρκελ, όταν και πάλι ετέθη το ζήτημα και πάλι εσιώπησε... Και όμως αυτός ο ίδιος ο Σαμαράς ήταν που πήρε μαζί του το συνεργείο της παρά - κρατικής τηλεόρασεως Νέριτ, όταν επισκέφθηκε τις ανασκαφές της Αμφίπολης.
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι για γέλια και για κλάματα είναι η αντίδραση των νεοδημοκρατικών φυλλάδων στη δήλωση Βενιζέλου προσπαθώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να χρεώσουν στον Βενιζέλο την Εθνική προδοσία στο ζήτημα του ονόματος της ΜακεδονίαςΣε όλους αυτούς τους "Μακεδονομάχους" της ψηφοθηρίας απάντησε ο ίδιος ο Βενιζέλος δηλώνοντας πως ό,τι πράττει το πράττει σε απόλυτη συμφωνία με τον πρωθυπουργό Σαμαρά. Και ενώ είναι πλέον φανερό ότι η παρέα της Πολιτικής άνοιξης που έστησε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα στο όνομα της Μακεδονίας μας είναι έτοιμη να ξεπουλήσει το όνομά μας, την ψυχή μας, την ιστορία μας, από την άλλη πλευρά με φτηνά τεχνάσματα επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Έτσι η τελευταία συλλογή υπογραφών από τους "Μακεδονομάχους" της ΝΔ αφορούσε την τοποθέτηση αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα που δεν υπάρχει.
Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από εθνική μειοδοσία από την θλιβερή παρέα του Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στο σύνθημα της το οποίο υπήρχε στην πρώτη σελίδα του πρώτου φύλλου της εφημερίδα μας (10/1/1993): "ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ" γιατί εμάς δεν φτάνουν ούτε 10, ούτε 20, αλλά ούτε και χίλια χρόνια για να λησμονήσουμε τα δίκαια του μεγάλου μας Έθνους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 2 Οκτωβρίου