Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζουμε δυνατά!


Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου μετά το κάλεσμα για τα δυο χρόνια λειτουργίας του γραφείου της. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού από τον Ιερέα της ενορίας Αγίου Δημητρίου.


Πρώτος τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Ντάικος Κωνσταντίνος όπου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Τ.Ο. Αγρινίου τα τελευταία χρόνια αλλά και τα σχέδια για το μέλλον.


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής του Μετώπου Νεολαίας Σωτηρίου Κωνσταντίνος επισήμανε τη σημαντικότητα της νεολαίας στους Αγώνες του Κινήματος.  


Κατόπιν ο Γραμματέας της Τοπικής Κολοκυθάς Γεράσιμος κάλεσε συστράτευση στον Αγώνα τον Καλό με περισσότερο πάθος και ένταση.


Ο βουλευτής του Νομού αναφέρθηκε στην αθωωτική απόφαση για τα γεγονότα της λαϊκής της Ι.Π. Μεσολογγίου το 2012 και τόνισε ότι είναι η πρώτη αθωωτική απόφαση σε μια σειρά ανυπόστατων κατηγοριών εναντίον του Κινήματος.


Με την παρουσία του μας τίμησε ιδιαίτερα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Γκλέτσος Απόστολος, ο οποίος εξήρε την έντονη παρουσία της Τ.Ο. Αγρινίου.


Τελευταίος ομιλητής ο υπεύθυνος Περιφερειακής Διοίκησης Κουδούνας Θεόδωρος, όπου με γλαφυρό τρόπο ανέλυσε θέματα ιδεολογικού περιεχομένου εστιάζοντας ιδιαίτερα στον λιμπεραλισμό και τις συνέπειες εις βάρος των Εθνών.


Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.