Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η μαγιά του Μακρυγιάννη είμαστε εμείς!

Οι πολιτικοί,το ξέρεις καλά, αδιαφορούν για σένα. Δεν τους νοιάζει που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα σου και είσαι απελπισμένος.Τους νοιάζει βέβαια η απελπισία σου,αλλά μόνον σα μέσο που θα αποσπάσει ψήφους για το κόμμα τους. Δεν τους νοιάζει oύτε η αξιοπρέπεια ούτε η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας!Τους νοιάζει μόνο να ευχαριστούν τα ξένα και εγχώρια αφεντικά τους. Δεν τους νοιάζει η μείωση του ελληνικού πληθυσμού που προκαλεί η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση. Δεν τους νοιάζει η αύξηση της εγκληματικότητας που αλυσιδωτά προκαλεί ανασφάλεια και αλλοίωση του χαρακτήρα του Έλληνα. Δεν τους νοιάζει η αποδόμηση ούτε της υγείας ούτε της παιδείας!
    Τους νοιάζει μόνον να εξασφαλίζουν το μέλλον τους πάνω στις πλάτες σου, αρπάζοντας τη μοναδική σου δύναμη ,την ψήφο σου, με χίλιους τρόπους! Ζούμε έναν Εφιάλτη! Τα πάντα έχουν αλλάξει,τα πάντα έχουν αλλοιωθεί. Μόνον το θράσος του πολιτικού κατεστημένου μένει το ίδιο και γι’αυτό μηχανεύεται παντοειδή τεχνάσματα να παραμείνει στην εξουσία αλλάζοντας ονόματα, πρόσωπα και κόμματα. 
    Όμως και κάτι άλλο παραμένει το ίδιο: Η ελπίδα μας και η Πίστη μας. 
    Η ελπίδα που θα μας δώσει παρουσία και δύναμη στο Κοινοβούλιο,ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε σκοτεινές επιδιώξεις και συμφέροντα,να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια καινούργια ζωή στην πατρίδα μας. Μία ζωή όπως παλιά,τότε που ο νοικοκύρης κοιμότανε ήσυχος και έβαζε το κλειδί κάτω από το πατάκι και κανένας δεν τον λήστευε! Μια καινούργια ζωή που θα ορίζουμε εμείς τη μοίρα μας και θα βάζουμε εμείς όρους για την αγροτική μας παραγωγή, για την αλιεία, για την βιοτεχνική και βιομηχανική μας παραγωγή και γενικά για την Οικονομία σε κάθε της τομέα.
   Η πίστη μας στη δύναμή μας και στην εφευρετικότητα μας θα αποσείσει από τη ψυχές μας τον φόβο και την ηττοπάθεια που καλλιεργούν όσοι θέλουν να μας εξουσιάζουν και να μας εκμεταλλεύονται. Είμαστε η μαγιά και όσο και αν τρώνε από τις σάρκες μας ,όπως έλεγε κι ο Μακρυγιάννης, αυτή μένει, για να χτίσει την Ελλάδα σε νέες υγιείς βάσεις.
   Όσο και αν μας συκοφαντούν και μας τρομοκρατούν, δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς του πολιτικού κατεστημένου. Η μαγιά είμαστε εμείς, που η πίστη μας, κι αν φυλακίζεται , δεν νικιέται!

Κείμενο του Άγι Οικονομόπουλου (Μουχτούρη)