Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πολιτικοί στρατιώτες της Πατρίδας


  Η ρώμη και η αποφασιστικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας του Αίματος και της Τιμής που από έφηβοι υπηρετούμε πιστά. Είμαστε αυτοί που βαδίζουμε έναν ξεχωριστό δρόμο με Ανδρεία, Αξιοπρέπεια, Λεβεντιά και όλες της ξέχωρες Αρετές που συνάδουν με το Ήθος του Έλληνος Εθνικιστή. 

  Επιλέξαμε τον Αγώνα για τρία βασικά πράγματα "Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία". 

  Ως Άνδρες κάνουμε την Ιδέα πράξη. Κάθε μέρα, σε κάθε ευκαιρία, στον δρόμο, σε πλατείες και γειτονιές, πόλεις και χωριά, σε χώρους εργασίας, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Είμαστε τα "παιδιά με τα μαύρα" που επιλέξαμε τον δρόμο της Τιμής. Εμείς, που βαδίζουμε περήφανα, με το κεφάλι ψηλά και την αγνή μας την Ιδέα φυλαγμένη στις καρδιές μας. , συνεχίζουμε ακλόνητοι το ανηφορικό μας μονοπάτι. Φτύνουμε, σε κάθε ευκαιρία, ότι σάπιο και διεφθαρμένο προτάσσουν οι φαύλοι και οι ποταποί.   

    Οι Συναγωνιστές μας, διώκονται με ανυπόστατες κατηγορίες, γιατί τόλμησαν να πούνε Αλήθειες και να δείξουν το δρόμο της Λύτρωσης στο Μεγάλο μας Έθνος, το σκλαβωμένο. Όμως μέσα από τα κελιά της Τιμής είναι πιο Λεύτεροι από ποτέ! Και οι διώξεις έδειξαν ότι βαδίζουμε το σωστό δρόμο! 

    Τα Αδέλφια μας πότισαν με το ίδιο τους το Αίμα τα Λάβαρα του Εθνικισμού και άφησαν πίσω τους τα είκοσί τους χρόνια, για τα Ηλύσια Πεδία των Προγόνων. Στέκουμε εμείς στον ίσκιο τους, Τιμώντας τη Θυσία τους, Τιμώντας τη νεότητά τους και επιθυμούμε την μέχρι τέλους Πίστη που επέδειξαν. 

   Συνεχίζουμε τον δρόμο της Αρετής, δηλώνοντας πώς δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω! 

   "Με όπλο την σημαία μας και κάστρο τις ψυχές μας" 

   Ζήτω η Νίκη! 

   Μέτωπο Νεολαίας - Τ.Ο Αγρινίου