Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Όπως δήλωσε στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια ο Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης η επίκληση του άρθρου 28 του Συντάγματος για νομιμοποίηση των Μνημονίων δεν έχει νομική βάση, αφού η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά.
Επανερχόμενος στο ζήτημα της νέας συμφωνίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν απαντά αν η νέα συμφωνία περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να μιλάει για διαγραφή του χρέους και πέρα από τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν κάνει τίποτα για να καταδείξει ότι οι μίζες, τα Olympic Games και όλες οι άλλες πρακτικές της μεταπολίτευσης έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος.
Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην καταγγελία του Μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εντολή, αφού μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει λύση.
Ελπίζουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.