Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δ. Μακρής: ψήφισμα διαμαρτηρίας ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο


Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Ι.Π. Μεσολογγίου Μακρής Δημήτριος κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε από 20 Δημοτικούς Συμβούλους σε σύνολο 27 παρόντων.


Το ψήφισμα είχε ως εξής:

   Κύριε Πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε της Μοναδικής Ιεράς Πόλης της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης, αγαπητοί συνάδελφοι , εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι .

  Θα ήθελα να δηλώσω δημόσια τον αποτροπιασμό μου ως Έλληνας πολίτης, για την κατοχή και υποδούλωση -όπως φαίνεται- από ξένα συμφέροντα της πατρίδας μας, που την κυβερνούν προδότες πολιτικοί.

  Έφτασαν στο σημείο αυτοί οι προδότες, που βρίσκονται στο Ελληνικό - κατά τα άλλα - Κοινοβούλιο, να έχουν το περίσσιο θράσος να νομοθετούν κατά και εις βάρος της πατρίδας μας. Σαν σύγχρονοι εφιάλτες ταπεινώνουν για πολλοστή φορά τον ήδη ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό. Εκτός από τα εθνοκτόνα Μνημόνια που του υπέβαλαν, του έβαλαν και την ταφόπλακα με την ψήφιση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε όλους τους λαθραίους εισβολείς, σε όλους, τους χωρίς πόλεμο κατακτητές.

  Πέρασαν δια νομοσχεδίου τον αφανισμό του Έθνους των Ελλήνων.

  Νιώθω διπλά προδομένος, και ντροπιασμένος ως Υπαξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν δεν βλέπω καμία κίνηση από τους ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικούς όλων των ένστολων σωμάτων της Χώρας μας, που δεν εφαρμόζουν ως όφειλαν και ορκίστηκαν το Άρθρο 120, παράγραφο 4 που αναφέρει ότι "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία". Και αυτό σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Θα περίμενα έστω ως ένδειξη τιμής και αγάπης προς το Εθνόσημο και τους πεσόντες ένστολους που έπεσαν στο καθήκον για την προάσπιση των ιδανικών τις πατρίδας, τις παραιτήσεις τους μόνο και μόνο από ντροπή, αλλά απέδειξαν ότι είναι πολύ μικρόψυχοι και ανίκανοι για το ύψιστο αξίωμα που τους έδωσε η Πατρίδα.
  Το σχέδιο που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Ιμπραήμ κατά την κατάληψη της Πελοποννήσου από την οθωμανική αυτοκρατορία το 1823, τον αφανισμό δηλαδή του Ελληνικού Έθνους δια τις αιχμαλωσίας, και σκορπώντας τους Έλληνες στα βάθη της Ασίας, φέρνοντας εδώ αλλοθρήσκους Αιγυπτίους, και Ασιάτες για να αλλοιώσει παντελώς τον Ελληνισμό, το κατάφεραν μια χαρά οι τουρκοπροσκυνημένοι προδότες Εβραιομασόνοι Πολιτικοί που κυβερνούν την χώρα μας. Σήμερα θα ήταν πολύ υπερήφανος ο Ιμπραήμ αν ζούσε, να βλέπει το όνειρο του να παίρνει σάρκα και οστά. 

  Επειδή εμείς είμαστε από το άλλο στρατόπεδο, αυτό των Ελλήνων πατριωτών, και απόγονοι αυτών που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία τις Πατρίδας, δίνουμε τον λόγο της τιμής μας ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, και με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα και με την ίδια μας την ζωή για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελεύθερη, Ελληνική και Ορθόδοξη, όπως μας την άφησαν και οι προγονοί μας!

  Σας καλό όλους διότι θεωρώ ότι όλοι είστε Έλληνες Πατριώτες και όλοι θέλετε το καλό της Πατρίδας, να ενωθούμε όλοι σαν μια γροθιά και να φωνάξουμε ότι φτάνει πια, η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

  Έχουμε χρέος , αφού είμαστε εκλεγμένοι με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Και έχουμε ακόμα μεγαλύτερο χρέος γιατί είμαστε εκλεγμένοι στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Εδώ το αίμα των Ελλήνων αγωνιστών που πάλεψαν για τα ιδανικά τους στην Γη που πατάμε είναι νωπό ακόμη και οι ιαχές των Ελεύθερων Πολιορκημένων αντηχούν στα αυτιά μας και στην ψυχή μας. Μας φωνάζουν ξεκάθαρα: Κάντε κάτι και εσείς, αντισταθείτε!

  Για τους παραπάνω λόγους

  Σας καλώ και σας προτρέπω να ψηφίσουμε όλοι το ψήφισμα Διαμαρτυρίας.