Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ


Από το φιλικό blog Μυρμιδόνας 

Η νεώτερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος, στο μέλλον θα αποτελεί διδακτέα ύλη στα Πανεπιστήμια, όχι σε μάθημα Πολιτικών Επιστημών αλλά σε μάθημα Ψυχιατρικής.
Η διεστραμμένη πρακτική των ψηφοφόρων, να λατρεύουμε τα προεκλογικά ψέματα και την επαύριο των εκλογών να γινόμαστε όλοι «κοψοχέρηδες» αλλά στις αμέσως επόμενες εκλογές να έχουν ξεχαστεί τα πάντα και να κάνουμε ξανά τις ίδιες αποτυχημένες επιλογές, σε συνδυασμό με την μανία να «μας σώσει κάποιος» χωρίς εμείς να σταματήσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη…θα αποτελέσει κάτι σαν το «άγιο δισκοπότηρο» της ψυχιατρικής στο μέλλον…
Κυβερνήσεις εκλέγονται με 35% και σαφή εντολή να σχίσουν τα μνημόνια αλλά να δεν το κάνουν. Ζητούν από το εκλογικό σώμα να επιβεβαιώσει αυτή την εντολή, και εισπράττουν ένα βροντερό 62% «Όχι στα μνημόνια», την Κυριακή, αλλά τη Δευτέρα το πολιτικό σύστημα το έχει μετατρέψει σε περίπου 83% Ναι !! Και οι ψηφοφόροι, ετοιμάζονται να ξαναψηφίσουν τους ίδιους αυτούς ανθρώπους…

Ας μην ξεχνάμε ποιο είναι το πολιτικό πλαίσιο των ημερών μας:
Ε.Ε. μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ και ΚΚΕ και μερικοί ανεξάρτητοι διάττοντες αστέρες, δημιούργησαν έναν εξωπραγματικό δανεισμό για το ελληνικό κράτος, με τη διακυβέρνησή τους επί δεκαετίες. Κατέστρεψαν με ύποπτες πολιτικές, κάθε δυναμικό έσοδο της χώρας και κατέφευγαν στον τοκογλυφικό δανεισμό για να το κρύψουν από το λαό.
Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι, με πρόσχημα το χρέος που οι εκείνοι δημιούργησαν, εφαρμόζουν 3 εθνοκτόνα μνημόνια, για να μας σώσουν (από αυτά που έκαναν ) αλλά αυτό που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν το χρέος !!!
Κάπως έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε για να σχίσει μνημόνια, να αυξήσει συντάξεις, και να κάνει προσλήψεις αλλά υπέγραψε μνημόνια, μείωσε μισθούς και συντάξεις και δεν προσέλαβε κανέναν, όμως..όμως θα τα κάνει όλα αυτά στις νέες εκλογές, εφαρμόζοντας το μνημόνιο !!
Κάπως έτσι, ο ΓΑΠ ανακάλυψε ότι «λεφτά υπάρχουν» αλλά μετά τις εκλογές ανακάλυψε ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν» κι υπάρχει το ΔΝΤ…για να φύγει λίγο αργότερα από το ΠΑΣΟΚ κάνοντας άλλο κόμμα για να αποκοπεί από το παλιό και μετά να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ για να αποκοπεί …από το νέο…
Κάπως έτσι ο Σαμαράς διέγραψε το 2010 τη Ντόρα, γιατί ψήφισε Ναι στο μνημόνιο (όταν εκείνος ψήφισε Όχι) και λίγο αργότερα 21 βουλευτές γιατί ψήφισαν Όχι στο μνημόνιο (όταν εκείνος ψήφισε Ναι) και μετά τους ξαναπήρε όλους πίσω στην ΝΔ του Ναι, μαζί με βουλευτές του ΛΑΟΣ που ψήφιζαν Όχι όταν εκείνος ψήφιζε Ναι αλλά ψηφίζουν Ναι τώρα που γύρισαν στη ΝΔ….
Και ο λαός, ακόμα, εύχεται κάποιος να τον σώσει…
Μέσα σε αυτή την ιδιόμορφη «ψυχιατρική» πτέρυγα της Βουλής, που κυβερνά την ψυχοπαθητική νέο-ελληνική κοινωνία, η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι όλοι οι παραπάνω είναι ψεύτες. Και εισπράττει δολοφονίες, φυλακίσεις, διώξεις..
Και ο ψηφοφόρος για να την ψηφίσει, ζητά να τον πείσει… Για ποιο πράγμα άραγε;
Για την τιμιότητα των λόγων της απέναντι σε ένα σύστημα κλεφτών και λαμόγιων;
Για την αλήθεια των προθέσεών της απέναντι σε ένα κύκλωμα δοσίλογων και προδοτών;
Για το όραμά της, για Εθνική Ανάταση, απέναντι σε μια παρέα χαραμοφάηδων που δεν βλέπουν μακρύτερα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό;
Ο λαός μπορεί να μην είναι υπεύθυνος για την οικονομική εξαθλίωση που επέβαλλαν οι πολιτικάντηδες συμμορίτες αλλά είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και για τη διατήρηση του ψέματος και της ασυδοσίας.
Πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να απαιτήσουμε την εξυγίανση της πολιτικής ζωής και την προστασία της Ελληνικής Φυλής.
Ο «σωτήρας» υπάρχει. Τον βλέπουμε κάθε πρωί στον καθρέπτη. Το «όπλο» υπάρχει. Είναι η ατσαλένια θέληση των Εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ελάτε λοιπόν, ας κάνουμε την αρχή σε αυτές τις εκλογές. Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα κι ας φτύσουμε τη φλόγα της ψυχής μας στο πρόσωπο της διαφθοράς για να καυτηριάσουμε το σάπιο. Το οφείλουμε στους νεκρούς και στους αγέννητους.