Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η κραυγή της Αλήθειας



Για να δείτε το βιντεάκι πατήστε στο συνδεσμούλι, εδώ από κάτου...

Δευτέρα απόγευμα, με έναν γαλήνιο καιρό, κατευθύνομαι προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσης Αυγής, στην οδό Μεσογείων. Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της κ. Ειρήνης Δημοπούλου-Παππά, τη "Φωνή της Αλήθειας".
Εχω πάει αρκετές φορές στην Τ.Ο. Αθηνών, που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του κινηματος, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, όχι όμως στα κεντρικά. Αναρωτιέμαι αν θα βρω πολλές επισημότητες και γραφειοκρατίες. Στο κάτω-κάτω επιβάλλεται να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.
Δεν θα ξεχασουμε ποτέ ότι έχουμε νεκρούς.
Τον Γιώργο και τον Μάνο.

Είναι καθήκον για έναν χρυσαυγίτη να φυλάγεται και να φυλάγει και τους συναγωνιστές του. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ζωντανοί.
Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται από αυτούς που έχουν τους περισσότερους νεκρούς. Οι πόλεμοι κερδίζονται από αυτούς που μένουν ζωντανοί για να κρατάνε ψηλά τις σημαίες...

Δεν υπάρχουν τελικά ούτε γραφειοκρατίες, ούτε επισημότητες. Δυο νεαρά παιδιά στην είσοδο, καταγράφουν το όνομα μου και  μου δίνουν μια καρτελίτσα συνεδρίων, για να κυκλοφορώ ελεύθερα στον πρώτο όροφο του κτιρίου.
Ευχάριστη έκπληξη.
Το ένα από τα δύο παιδιά είναι ο γιος του Γιάννη του Σχοινά.
Ο Γιάννης ο Σχοινάς είναι σαν να λέμε ένας από τους πιο σεβαστούς δασκάλους των εθνικιστών. Δημιουργός των εκδόσεων "Νέα Θέσις", έχει μεγαλώσει χιλιάδες εθνικιστικές συνειδήσεις. Το ιστορικό βιβλιοπωλείο του, το έχουνε κάψει καμιά σαρανταριά φορές. Όσα χρόνια δηλαδή αγωνίζεται για τις ιδέες του, με μοναδικό όπλο τη δύναμη του Λόγου.
Από κάποιο σημείο και μετά το συνήθισε. Άμα δεν του καίγανε ένα χρόνο, άρχιζε να ανησυχεί, μπας και τον θεωρούσανε πια συμβιβασμένο.
Αμ ' δε...
Ποτέ δεν του έλειψε ο ετήσιος βανδαλισμός των βιβλίων του, από τους πάσης φύσεως κρατικοδίαιτους άπλυτους... 
Ο γιος του [ένα παληκαράκι με ξάστερο και ντόμπρο βλέμμα, σαν του πατέρα του]  βρίσκεται τώρα στη Χρυσή Αυγή.

Φυσική εξέλιξη. Η Χρυσή Αυγή είναι τα νιάτα του Εθνικισμού εν Ελλάδι.

Με παιδιά, σαν τον νεαρό Σχοινά είναι γεμάτα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Νεολαία παντού.
Στο σχολαστικά νοικοκυρεμενο εντευκτήριο, εγώ και ο κ. Χρήστος Παππάς, που τον βρίσκω να πίνει καφεδάκι, δυστυχώς είμαστε οι μεγαλύτεροι. Όλα τα άλλα, αγόρια και κορίτσια, είναι στην ηλικία των παιδιών μας.
Μ΄αρέσει ξέρετε να βρίσκομαι ανάμεσα σε νέους και νέες. Παρατηρώ τα πρόσωπα τους και συλλογιέμαι, πόσο ανοιχτά τρέχουν να πάρουν τις στροφές της ζωής. Και πολύ καλά κάμουν.
Η γνώση της δικιάς μας γενιάς μπορεί να προσφέρει έναν χάρτη ιδεών, δεν μπορεί να προσφέρει όμως το πάθος, την πίστη ή το θράσος που απαιτούνται, για να ανοιχτούν τα μονοπάτια που χαράσσει ο χάρτης.
Αυτός είναι ο ρόλος του γιου του Σχοινά  και των νέων που είδα να μαζώχνονται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Να ανοίξουν τα φτερά, που η δικιά μας γενιά, χρόνια τώρα, έχει κολλήσει στα πλευρά τους με κερί.

Κι από τη "φωνή της Αλήθειας" να φέρουν στον κόσμο την "Κραυγή της Αλήθειας"


Τι είναι η Χρυση Αυγη;
Τα νιάτα του Εθνικισμού, εν Ελλάδι... 

Το στούντιο από όπου μεταδίδονται οι διαδικτυακές τηλε-εκπομπές της Χρυσής Αυγής, είναι ένα καλόγουστο δωματιάκι, που δροσίζεται από οικιακό αιρ κοντίσιον. Δεν υπάρχει μέσα εκεί, τίποτα το περιττό.
Αυτό άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό της χρυσαυγίτικης νοοτροπίας, που θυμίζει πολύ έντονα σπαρτιατική λιτότητα. Όλα καθαρά, όλα τακτοποιημένα αλλά τίποτα παραπανιστό.
Η οικονομία του Μέτρου.
Ωστόσο παντού βοά ή έλλειψη χρημάτων.
Δεύτερη κάμερα, μικρόφωνα-ψείρες, καλωδιώσεις και προβολεις δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.
Οι λήψεις γίνονται από μια ψηφιακή κάμερα σαν αυτές που πουλάνε στα πάμπλικ και με φωτισμό δωματίου. Ο ήχος δεν μπορεί να βγει σωστά, αφού υπάρχει μοναχά το μικρόφωνο της κάμερας. 'Ενα δεύτερο μικρόφωνο θα δημιουργούσε μικροφωνισμούς και κακοφωνίες, ενώ για καλωδίωση με "ψείρες", δεν γίνεται καν λόγος.
Μακιγιέρ, αμπιγιερ, σκηνοθέτες, είναι πολυτέλειες που δεν συζητιούνται καν. Οι ομιλητες βγαίνουν τέτοιοι ακριβώς που είναι, χωρίς καν λίγη πούδρα στο πρόσωπο.
Ευτυχώς το αιρ κοντισιον εξασφαλιζε τουλαχιστον οτι δεν θα άρχιζα να ιδρώνω κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ωστε να φαίνομαι σαν κρεμασμένη μπουγάδα για στέγνωμα....

Μιας και υπάρχει μόνο μία κάμερα, οι ομιλητές πρέπει να κάθονται ο ένας πλάι στον άλλον. Το κάδρο χωράει ανετα δύο πρόσωπα, αν όμως υπάρχει και τρίτο, πρέπει να στριμώχνονται, για να μην βγαίνει κανένας εκτός πλάνου.
Φυσικά δεν γίνεται λόγος για παράλληλες λήψεις, ούτε για κίνηση της κάμερας.
Η εικονολήπτρια/ηχολήπτρια είναι μια νεαρή κοπέλα, με δωρικό πρόσωπο και κορμοστασιά που θυμίζει Άρτεμι. Κονσόλα και τέτοιες πολυτέλειες δεν υφίστανται. Όλη τη δουλειά τη βγάζει μόνη της η "Άρτεμις" από το λαπτοπ της. Ρυθμιζει τον ήχο, κανονίζει το πλάνο και ταυτόχρονα παίρνει τα μηνύματα των θεατών, τα οποία σημειωτέον διαβάζονται όλα.

Τα πάντα κινούνται με πρωτογονα τεχνικά μέσα αλλά είναι γεμάτα από νεανικό κέφι, ερασιτεχνικό μεράκι και βαθιά πίστη. Την έλλειψη πόρων την αντισταθμίζει το πάθος των ανθρώπων και η ποιότητα του λόγου, που εκφέρεται. Η δύναμη της Ιδέας, απέναντι στη δύναμη του χρήματος.
Γουστάρω!
Η κραυγή της αλήθειας...


Το κάδρο από τη μία και μοναδική κάμερα πιάνει άνετα δύο ομιλητές.
Αν υπάρχουν τρεις θα πρεπει να στριμωχνονται ο ενας πλαι στον αλλον, για να μην βγουν 
απο το πλανο!
Γουσταρω!
Μ' αυτα τα ελαχιστα μεσα, ενα λαϊκο κινημα δινει αγωνα κατα της διεθνους γραβατοπειρατειας...


Το οικονομικό πρόβλημα είναι το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της Χρυσής Αυγής.
Τα μόνα χρήματα που μπαίνουν στο κόμμα, είναι από τους μισθούς των βουλευτών κι ότι βάνει ο κοσμάκης από το υστέρημα του.
Όταν, παραδειγματος χαριν αναφέρω στον Χρήστο Παππά τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, κουνάει το κεφάλι του λυπημένος.
Αμ' δεν τα ξέρω... μου απαντάει.
Ασφαλώς και τα ξέρει. Κι ο ίδιος άλλωστε προέρχεται από αυτό τον χώρο. Όπως και τα περισσότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, που είναι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου. Και ξέρουν επίσης, ότι η μικρομεσαία αστική τάξη είναι αυτή που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους εγχώριους εντολοδόχους της διεθνους γραβατοπειρατείας, προκειμενου να προστατεψουν τα προνομια της κρατικοδιαιτης νομενκλαντουρας τους.
Αλλα πως να οργανώσει η Χρυση Αυγη πολιτικες κινησεις στοχευμενες σε συγκεκριμενες κοινωνικες ομαδες, οταν λειπουν τα χρηματα ακομα και για να πληρωθουν τα εξοδα των τοπικων οργανωσεων;  Για να μην αναφερω οτι τοσο ο κ. Μιχαλολιακος, οσο και ο κ. Παππας εχουν απαγορευση εξοδου απο την Αττικη!

Οι ανθρωποι αυτοι εχουν απεναντι τους τα πιο ισχυρα κογκλαβια του πλανητη. Μυστικες υπηρεσιες, μασονικες στοες, σιωνιστικες οργανωσεις, μεγαλοτραπεζιτες και πασης φυσεως ρουφηχτρες των λαων, εχουν σκυλιασει να εξαφανισουν ένα μικρο αντισυστημικο λαϊκό κινημα, εδω στην ψωροκώσταινα.
Θα μου πεις, αν ειναι μικρο, γιατι να το φοβουνται...
Γιατι η Χρυση Αυγη μπορει να μην εχει ακομα αφυπνισει την πλειοψηφια των Ελληνων αλλα οι ιδεες της, μπολιασμενες με την ακτινοβολια του Ελληνισμου, προκαλουν τρομο σε όλους τους εκμεταλλευτες ανθρωπου απο ανθρωπο.

Αυτό το ταπεινό 7% των Ελληνων που αντιστεκεται μπορει να ειναι πολυ μικρο ως ποσοστο αλλα ειναι πολυ μεγάλο για τις ιδεες που μεταφερει.
Και γι αυτο πρεπει να εξοντωθει παση θυσια ο Λαϊκός Συνδεσμος...

Η μία ώρα που βαστάει η εκπομπή φεύγει σαν να 'τανε μόλις λίγα λεπτά. Τι να πρωτοπεις για την νεοελληνικη κατάντια σε μία ώρα;
Για την αντικαστάσταση των Ελληνων από αφροασιατικές μάζες;
Για την ηθικη αυτουργια των μεταναστολαγνων, που φωναξαν σ' ολο τον κοσμο οτι ανοιγουν τα συνορα και τρεχουν να προφτάσουν τους επιδοξους λαθρεμπορους οι Τουρκοι δουλεμποροι, πνιγοντας στο τελος εκατονταδες γυναικοπαιδα στα νερα του Αιγαιου;
Για το σχεδιο Gutenhove Kallergi?
Για τις αρπαχτες των ΜΚΟ; Για τους κρατικοδιαιτους του συριζα που θα φορολογησουν οτι κινειται;
Για τα χαλια ενος δοτου πρωθυπουργου που γλειφει τους αμερικανους 'φονιαδες τω λαων" με μια γλωσσα σαν σπατουλα;
Για την αναισχυντια κατι τυπων σαν το διδυμο φιλη/μπαλτα, που θα εξαφανισουν οτι ιχνη εθνικης συνειδησης υπαρχουν ακομα στους Ελληνες;
Τι να πρωτοπεις και τι να πρωτοκρινεις;

Πως να χωρεσει σε μια ωρα, η προδοσια ενος λαου, που πρόκειται να ξεπουλησει ιστορια αιωνων;


Αυτα τα κοριτσια αγωνιζονται για εναν καλυτερο κοσμο.
Η δικια τους ευ-τυχια συναρταται απο την ευ-τυχια του εθνους τους
Αυτα τα κοριτσια δεν θα χρειαστουν ποτε τους ψυχοφαρμακα ή ψυχοτροπες ουσιες
Γιατι πατανε απανω στην Ουσια των πραγματων...

Ξαναβγαίνω στη Μεσογείων, απολαμβάνοντας τη νυχτερινη δροσιά. Τέλη Σεπτεμβρίου και ακόμα κάμει ζέστες...
Γυρίζω να δω γυρω μου....
Οι ανθρωποι φευγουν βιαστικα, αδιαφορωντας για όλα οσα συμβαινουν στην πατριδα. Τους απασχολουν τα ατομικα τους συμφεροντα, η βαρια τους μοιρα, η δυσκολια της επιβιωσης.
Τους καταλαβαινω...
Ωστοσο, κανενας μας δεν θα επρεπε να λησμονει ουτε ωρα, οτι το ατομικο καλο, ειναι μερος του γενικου καλου...

Τι να το καμεις να διαθετεις εσυ φεραρι και χιλιαδες ανθρωπων να τρεφονται απο τα συσιτια;
Καμια ευτυχια δεν ειναι πλήρης αν σκιάζεται από τη δυστυχία των άλλων...
Αν απομακρυνθεις απο την Κοινη Μοιρα του Αιματος, καθε τι που θα αποκτας θαειναι απλως ενα προσχημα για να αποκτησεις κατι αλλο. Δεν χορταινει κανενας ανθρωπος απο φαγητο που τρωγει μονον αυτος.
Κι αν νομιζετε οτι δεν ειναι ετσι, συλλογιστειτε ποσους τονους κοκαϊνης χρειαζονται οι ευνοημενοι της ζωης για να αντεςξουν την "ευτυχια" τους...

Ε λοιπον αυτοι το φτωχο κομμα, με τα ελαχιστα μεσα, αγωνιζεται για εναν κοσμο, πιο δικαιο, πιο λιτο αλλα και πιο ευτυχισμενο. 
Οι χρυσαυγιτες δεν ταζουμε περισσοτερα καταναλωτικα αγαθα. Αλλα αυτα που ταζουμε, ειναι αγαθα που τα χεις ποτισει με τον ιδρωτα σου και μοιραζονται δικαια, σε ολους τους Ελληνες.
Κι αυτο νομιζω ειναι που οδηγει εν τελει και στην πληροτητα μιας ευ-τυχιας, πρωτα συλλογικης και δευτερευοντως ατομικης...
Η κραυγη της Αληθειας...

.
Θα δουμε ανασταση;
Ναι!
Αν εχουμε Πιστη