Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: Ούτε λέξη για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών.
Ο Συναγωνιστής, αρχικά, σχολίασε την απαράδεκτη εικόνα του Πρωθυπουργού μπροστά στον Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου όταν όλοι καθόντουσαν προσοχή, ο Τσίπρας κράτησε μια εντελώς ανάρμοστη στάση.

Είπε πως στην χώρα μας η Δημοκρατία είναι ανύπαρκτη και φάνηκε και στο περίφημο δημοψήφισμα, όπου η κυβέρνηση της Αριστεράς αγνόησε την πλειοψηφία του ΟΧΙ και έπραξε σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών της.  
Όσον αφορά το νομοσχέδιο, επισήμανε ότι όλα τα εκπεμπόμενα σήματα ελέγχονται από μια εταιρεία, την Digea. Οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να τραβήξει τον διακόπτη και να σταματήσει κάθε εκπομπή.
Έκανε, επίσης, εκτενή αναφορά για την δυσμενή θέση των περιφερειακών καναλιών που με το νέο νομοσχέδιο παραγκωνίζονται.
Τέλος, το νομοσχέδιο δεν αναφέρει λέξη για τα θαλασσοδάνεια των μεγαλοκαναλαρχών, κάτι το οποίο παλαιότερα είχε κάνει σημαία ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kwnstantinos-mparmparoushs-oute-lejh-gia-ta-thalassodaneia-twn-kanalarchwn#ixzz3pYyI9lx4