Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ «ΑΚΡΑ»

Καλό μήνα σε όλους!
Πλούσια σήμερα η ειδησεογραφία, μιας και η νέα κυβέρνηση που ορκίστηκε προ δεκαημέρου, δεν αφήνει να σταθεί πέτρα πάνω στην πέτρα. Επίορκοι υπάλληλοι επιστρέφουν στο πόστο τους, ακόμη και όσοι έχουν ενασχόληση με ευαίσθητα έμψυχα υλικά. Καραβάνια λαθρομεταναστών πότε γεμίζουν τη πλατεία Βικτώριας και πότε την αδειάζουν για να δώσουν τη θέση τους στους επόμενους  «τουρίστες». Ήδη οι πρώτες περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους έκαναν την εμφάνιση τους στα μισθολόγια των δικαιούχων. Η Ελληνική Γεροντολογική εταιρεία παρέθεσε στοιχεία φωτιά, όπου σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, στην Ελλάδα του 2050 το 40% του πληθυσμού θα είναι άνω των εξήντα ετών. 
Σαν χάδι ήταν η αντίδραση της επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος, για το μάθημα των θρησκευτικών.  Ο πρωθυπουργός μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αρνήθηκε να συμμετάσχει ως παρατηρητής, σε συνάντηση για το isis υπό τον πρόεδρο Ομπάμα, επειδή θα λάβαιναν μέρος τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Δέχτηκε όμως να πάει στον Λευκό Οίκο, αν και από το 2004 οι αμερικανοί έχουν αναγνωρίσει ως Μακεδονία τα Σκόπια. Εκεί μάλλον δε χωρούσε διαμαρτυρία ! ! !  Κοντολογίς, η διαφθορά, το λαθρομεταναστευτικό, η αφαίμαξη των εσόδων των πολιτών, το δημογραφικό, τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας και η άθλια εξάσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής, μας φθίνουν όλο και περισσότερο ως Έθνος. Σύμφωνα με την «καθημερινή» και την αρθρογράφο της κ. Γεωργιοπούλου, ως ακραίοι χαρακτηρίζονται όσοι συμπαραστέκονται στους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών, που βάλλονται από τα επακόλουθα της λαθρομετανάστευσης. Ως ακραίοι χαρακτηρίζονται όσοι συμπαραστέκονται στους τσεκουρωμένους από την φορολογία πολίτες. Ως ακραίοι χαρακτηρίζονται όσοι φωνασκούν για το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας μας. Αν και το Έθνος μας ιδρύθηκε εις το όνομα της Αγίας και αδιαιρέτου Τριάδος, χαρακτηρίζονται ως ακραίοι όσοι υποστηρίζουν πλέον, τέτοιες «αναχρονιστικές» απόψεις.  Ως ακραίοι, τέλος, χαρακτηρίζονται όσοι ωρύονται για το ξεπούλημα της Εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Τις προάλλες έφερα ως παράδειγμα ενότητας και εθνικού συμφέροντος, τους Γάλλους πολίτες, όπου όταν αντίκρισαν το κακό που προξένησαν στη Χώρα τους, με τα γεγονότα του Μαΐου του ’68, σάστισαν, και ως δια μαγείας έπαψαν οι ταραχές από τη μία στιγμή στην άλλη. Το ίδιο κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί και εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει, παρά να σηκώσει κάποιος το βλέμμα του και να δει γύρω του, το τι προξένησαν αλλά και συνεχίζουν να προξενούν, οι πολιτικές του επιλογές. Τίποτε κακό δεν θα ακούσετε από τα μεγάλα ΜΜΕ, πέρα από τους ακραίους που σκούζουν για τα αυτονόητα. Ό,τι ακούσετε θα αφορούν θέματα και ειδήσεις που μόνο τον αποπροσανατολισμό εντείνουν. Αν βέβαια σταθείτε τυχεροί, μπορεί και να πέσετε πάνω σε αυτούς τους ακραίους και να τους δείτε εν ώρα Εθνικής Δράσης, μιας και τα βραδινά δελτία των οκτώ, δεν φιλοξενούν «φασιστικές» απόψεις….
Όλα τα παραπάνω προβλήματα κάποια στιγμή θα ενταθούν. Δεν χρειάζεται να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να καταλάβουμε ως λαός ότι έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να βγάζουμε τα μάτια μας, ενώ υπάρχει λύση. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε άλλο σε αυτούς που δεν θέλουν, σκόπιμα, τον Έλληνα μονιασμένο, και την Ελλάδα να πορεύεται μπροστά. Βέβαια κάποιοι έπιασαν από νωρίς θέση στον αγώνα υπέρ του Έθνους. Είναι οι ακραίοι, που περιέγραφα παραπάνω. Είναι αυτοί που πραγματικά πιστεύουν ότι οι Έλληνες θα σώσουν την Ελλάδα. Εμείς ας πράξουμε το καθήκον μας. Ας πλαισιώσουμε τα «άκρα».