Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στην διαπλοκή και τους νταβατζήδες

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των καναλιών επισήμανε αρχικά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα υπερψηφίσει την τροπολογία για τον διορισμό εκπαιδευτικών, καθώς είναι τεράστια τα κενά στην δημόσια εκπαίδευση. Σήμερα η δημόσια παιδεία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και πρέπει να αναβαθμιστεί.

Αναφορικά με το παρόν νομοσχέδιο, τόνισε ότι για την Χρυσή Αυγή το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό και δεν πρέπει να είναι ιδιωτικό.
Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο πρέπει να επέλθει κάθαρση με έλεγχο όχι μόνο στους καναλάρχες, αλλά και τους "μπροστινούς" δημοσιογράφους με τους παχυλούς μισθούς. Τα πολλά κανάλια, αφού δεν υπάρχει η ικανή διαφημιστική αγορά για την επιβίωσή τους, λειτουργούν κατά βάση ως μηχανισμός πολιτικής επιρροής.
Η διαπλοκή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι δεδομένη και φραγμό σε αυτήν πρέπει να βάλει ένα πραγματικό ΕΣΡ με ενισχυμένες δυνατότητες. Το ΕΣΡ μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να ελέγξει το τοπίο και να απονείμει Δικαιοσύνη.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα δηλώσει παρών στο άρθρο 4, ώστε να πληρώσουν οι καναλάρχες και στο άρθρο για την ονομαστικοποίηση των μετόχων. Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί στα περιφερειακούς σταθμούς, ώστε να μην μπορέσουν πράκτορες της Άγκυρας να αγοράσουν κάποιο κανάλι στην Θράκη.
Τέλος, αναφορικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι μόνο ένα πραγματικό Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μπορεί να αποκαταστήσει την Δικαιοσύνη


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ochi-sthn-diaplokh-kai-tous-ntabatzhdes#ixzz3pYxy1NKo