Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη διάλυση του εθνικού κράτους

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" για την ανευθυνότητα και την επικίνδυνη εθνική πολιτική που ασκεί.
Αρχικά, για το υπέρογκο χρέος της χώρας των 320 δισ. ευρώ επισήμανε ότι είναι επαχθές, αφού αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε επ΄ ωφελεία του ελληνικού λαού, αλλά πήγε σε μίζες.
Η αντιπολίτευση διατείνεται ότι αντιτίθεται στα μνημονιακά μέτρα, αλλά στις 14 Αυγούστου ψήφισε σύσσωμη τις 970 σελίδες των μνημονιακών προαπαιτουμένων.
Η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης λειτουργεί με την ανακοίνωση ενός σκληρού μέτρου, το οποίο εκ των προτέρων έχει αποφασίσει ότι θα το αποσύρει. Και όταν τελικά το αποσύρει, μένει η εικόνα της δήθεν φιλολαϊκής συμπεριφοράς.
Με το παρόν σχέδιο νόμου προστατεύεται μόνο το 25% των δανειοληπτών και οι υπόλοιποι δίνονται βορά στα διεθνή κερδοσκοπικά funds. Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο το σύνθημα ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια!
Σημαντικότερο από όλα είναι το ζήτημα των παρανόμων μεταναστών και των προσφύγων με τους 700.000 χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας. Η Τουρκία ευθύνεται άμεσα για τους πνιγμούς μικρών παιδιών και την ανεξέλεγκτη εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών.
Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη όπως αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Η μνημονιακή κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" δεν είναι ΜΚΟ και δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στα αντεθνικά αυτά σχέδια.