Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των σεισμοπαθών της Λευκάδας - Φωτορεπορτάζ



Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση μετέβη σήμερα στα σεισμόπληκτα χωριά της Λευκάδας. Η κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας είναι πραγματικά τραγική και ουδείς εκ των υπευθύνων του μνημονιακού καθεστώτος ασχολείται με αυτό το μείζον πρόβλημα. Εκατοντάδες κάτοικοι της νήσου είναι αυτή την στιγμή άστεγοι. Κατοικίες, σχολεία και Ιεροί Ναοί έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει.






Η περιοχή δεν έχει κηρυχθεί σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» μόνο και μόνο για να μη δοθούν αποζημιώσεις στους σεισμοπλήκτους. Το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε αρχικά τα χωριά Βασιλική και Άγιο Πέτρο και συνομίλησε με τους κατοίκους. Στη συνέχεια μετέβη στο Δράγανο και το Αθάνι, που έχουν υποστεί τις τρομακτικότερες καταστροφές. Οι πολίτες είναι ανάστατοι και προειδοποιούν το κράτος να μην τολμήσει να τους ζητήσει να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ για τα σπίτια τους που κατεδαφίστηκαν.



Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Δέσμευσή μας πώς τα μείζονα προβλήματα των κατοίκων της Λευκάδας θα τεθούν άμεσα στους αρμοδίους μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί και πάλι αρωγός στον Έλληνα πολίτη που δεινοπαθεί από την αδιαφορία ενός ανάλγητου και ανθελληνικού κράτος.





















Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-seismopathwn-ths-leukadas-fwtoreportaz#ixzz3sKydNDbt