Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Απαράδεκτη δήλωση του δημοτικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δεσπότη Αιτωλίας κ.Κοσμά

Ο κ. Παπαδόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά το ήθος τις Αριστεράς του Σύριζα  που εκπροσωπεί. Αναφέρθηκε με προσβλητικά λόγια ενώπιων του Σημερινού  Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, στον Ποιμενάρχη μας και Άγιο Δέσποτα κ. ΚΟΣΜΑ  διότι προφανώς πειράχτηκε που  έκανε αναφορά για το ανώμαλο "σύμφωνο συμβίωσης" των ομοφυλοφίλων που φέρνουν οι σύντροφοι του Σύριζα δια νόμου!
Παρά την παρέμβαση  του κ. Δημάρχου και των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων για να ανακαλέσει τις προσβλητικές δηλώσεις του, αυτός επέμενε, δείχνοντας  αφ΄ ενός έλλειψη σεβασμού στην θρησκεία μας και αφετέρου το μέγεθος της Αθεΐας της Αριστεράς του Σύριζα  που δυστυχώς κυβερνά την Χώρα μας.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση του κ. Παπαδόπουλου και του επισημαίνουμε ότι η Ελληνική Αυγή Ι.Π. Μεσολογγίου δεν θα ανεχτεί καμία επιπλέον προσβολή σε ότι έχει να κάνει με την Ορθοδοξία μας και με  τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας μας.
Και αν θεωρεί  ο κ. Παπαδόπουλος  ότι η παράταξη του Σύριζα που εκπροσωπεί  παράγει πολιτισμό φέρνοντας Νομοσχέδια όπως το ανώμαλο "σύμφωνο συμβίωσης", εμείς εδώ στην Ι.Π. Μεσολογγίου δεν παράγουμε τέτοιου είδους... πολιτισμό. Ας κάνει μεταδημότευση στην Αθήνα όπου θα μπορούν άνετα με τον δήμαρχο κ. Καμίνη  - που έχει και τις ίδιες απόψεις - να απολαμβάνουν από κοινού  και να συμμετάσχουν αν επιθυμούν και στις gay παρελάσεις! Τον καλούμε έστω και τώρα να ανακαλέσει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Δημήτριος ΜΑΚΡΗΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/aftodioikhsh/view/aparadekth-dhlwsh-tou-dhmotikou-sumboulou-tou-suriza-gia-ton-despoth-aitwli#ixzz3uP6v96b6