Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για την συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα

Έχεις Ferrari; Περνάς!
Είσαι πραγματικά αγρότης; Σταματάς!

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκίνησαν με απόλυτα ακομμάτιστο χαρακτήρα, που εν πολλοίς έγινε σεβαστός από όλους, γι΄ αυτό άλλωστε έχουν και αυτή την τεράστια επιτυχία. Εν τέλει αποφασίστηκε να κατέβουν οι αγρότες στην Αθήνα για να διαδηλώσουν τα δίκαια αιτήματά τους και πράγματι είδαμε αγρότες χωρίς καμιά κομματική ομπρέλα να ψεκάζονται σαν τις κατσαρίδες, με χημικά από τα ΜΑΤ (του μνημονίου και όχι της Ελλάδος) και να τους κλείνουν το δρόμο για να μην μπορέσουν να διαδηλώσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αγρότες από την Αιτωλοακαρνανία που ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί και στο Σύνταγμα δεν έφτασαν ποτέ!

Από την άλλη είδαμε και κάποιους γιαλαντζί αγρότες που ήρθαν στην ώρα τους, χωρίς ούτε ένα κόκκινο φανάρι να τους παρενοχλεί, που μοναδικό σκοπό απ΄ ότι φαίνεται είχαν να κάνουν επίδειξη πλουτισμού, μιας και τα τρακτέρ που κατέβασαν κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και να χορέψουν και καμιά ζεμπεκιά στο πανηγυράκι με τον Μαργαρίτη, ήταν τα τρακτέρ του  κομμουνιστή αγροτοπατέρα Μπούτα που εκτελούσε τη συμφωνία με τον Αιτωλοακαρνάνα Υπουργό Κουρουμπλή. Αναρωτιέμαι αλήθεια για το μήνυμα που ήθελε να περάσει το παρεάκι του «αγροτοπατέρα».

Χθες λοιπόν οι πραγματικοί αγρότες, από την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τη Δυτική Στερεά έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για να μπορέσουν να διαδηλώσουν, όπως είχαν δικαίωμα, και από την άλλη αγρότες με τρακτέρ – Ferrari, που δεν έχουν πιάσει τσαπί στα χέρια τους, να λείπει μόνο το κόκκινο χαλί για να περάσουν. Οι πραγματικοί αγρότες πένονται και αγωνιούν για το μέλλον τους και δεν έχουν καμία σχέση με τις Ferrari του Μπούτα και μερικών ακόμη σε όλη την Ελλάδα και δεν αντιστοιχούν σε καμία πραγματικότητα.


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον απλό Έλληνα αγρότη, τον βιοπαλαιστή, που πιθανά να μην έχει και καθόλου τρακτέρ και τον καλούμε να κλιμακώσει ακομμάτιστα τον δίκαιο αγώνα, στα μπλόκα, μέχρι την τελική δικαίωση, να πάρουν πίσω τα μνημονιακά μέτρα σε φορολογικό – ασφαλιστικό και παράλληλα να απομονώσει τα κόκκινα κοπρόσκυλα, γιατί ντροπιάζουν το αγροτικό κίνημα.