Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιδρά στους εφιάλτες που παραχωρούν το Αιγαίο σε ΝΑΤΟ και Τούρκους


Γράφει ο Κώστας Ντάικος
Για ακόμη μια φορά "σάλος" έχει προκληθεί από τις τοποθετήσεις των Συναγωνιστών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που αφορούν στην προδοτική απόφαση της κυβερνήσεως να παραχωρήσει το Αιγαίο στους Τούρκους μέσω του ΝΑΤΟ, ελέω λαθρομετανάστευσης. Και είναι λογικό, ακόμη και τον Εφιάλτη να αποκαλούσε κάποιος κατάμουτρα προδότη, θα αντιδρούσε. Ο Εφιάλτης βέβαια δεν θα είχε το "προνόμιο" να τον υπερασπισθεί ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, όπως ακριβώς συμβαίνει στις μέρες μας. Ούτε βεβαίως έχει επιδειχθεί ανάλογο θράσος από τους εκάστοτε Εφιάλτες του Ελληνισμού, προκειμένου να δικαιολογήσουν ή να υπερασπιστούν τις προδοτικές πράξεις τους, όπως η "αφιέρωση" της προδοτικής συμφωνίας με το ΝΑΤΟ, στους Πιλότους - Ήρωες του ελικοπτέρου Agusta Bell. 

Κι αν έχουμε αηδιάσει με τις συνεχείς προδοσίες του πολιτικού κόσμου άλλο τόσο μας προκαλεί εμετούς η υποκρισία σύσσωμης της αριστεράς και εξηγούμαι. Εδώ και 40 χρόνια βλέπουμε αντινατοϊκές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις και συνθήματα, για τους φονιάδες των λαών κτλ. Αντιδράσεις απόλυτα δικαιολογημένες για το ποιόν της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Τώρα όμως που μια αριστερή κυβέρνηση παραχωρεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ καμία αντίδραση από όλους αυτούς που χτίσανε πολιτικές καριέρες ως αντιιμπεριαλιστές. Πως λοιπόν φτάσανε όλοι αυτοί να αποδέχονται μάλιστα ως επικεφαλής της Νατοϊκής ναυτικής δύναμης στο Αιγαίο τον υποναύαρχο Yorg Klein, έναν κατηγορούμενο για εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν; Από την άλλη, έντονα θυμίζουν όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Αιγαίο την περίοδο που η δεξιά της δεκαετίας του ΄50 αποδέχονταν την χρήση του ονόματος Μακεδονία από τον Τίτο για χάρη της βορειοατλαντικής συμμαχίας και του "αντικομουνισμού", βεβαίως - βεβαίως" με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα. Ο φιλελευθερισμός βλέπεις απαιτεί προσπάθεια να αποδέχεσαι τα κουσούρια σου και όχι να τα αποβάλλεις.

Η αποδοχή της Νατοϊκής στρατιωτικής δύναμης έχει και άλλη μια παράμετρο που θα έπρεπε να σχολιαστεί, τουλάχιστον από τους στρατιωτικούς κύκλους και αφορά στη διαρκείς πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων μας από τις ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας μας και τη σταθερή άρνηση του συνόλου των πολιτικών μας με δικαιολογίες του τύπου: δεν θα στρέψουμε τα όπλα σε άοπλους κτλ. Αν μη τι άλλο, συνιστά προσβολή για τις ένοπλες δυνάμεις της Χώρα μας να χαρακτηρίζονται συνειρμικά ως εγκληματικές, και ταυτόχρονα να αποδίδεται η φύλαξή τους σε Νατοϊκές δυνάμεις που κατά καιρούς έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου. 

Μέσα σε όλη αυτή την ανωμαλία, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στον Ελληνικό λαό όλα όσα γίνονται εις βάρος του Έθνους μας και θα μάχεται με κάθε κόστος μέχρι την τελική δικαίωση, αγνοώντας επιδεικτικά απειλές όπως η σημερινή από τον πρόεδρο της Βουλή κ. Βούτση: "πάρτε τα μέτρα σας και η Δημοκρατία τα δικά της".