Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 190η επέτειο της Εξόδου (φωτογραφίες - βίντεο)

Κορυφώθηκαν σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, οι εκδηλώσεις για την 190η επέτειο από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου. Η Τ.Ο. Ι.Π. Μεσολογγίου τίμησε τόσο με την παρουσία της τις εκδηλώσεις του Δήμου της Ιεράς Πόλεως όσο και με ομιλίες στα γραφεία της, αλλά και με προσκύνημα στον Κήπο των Ηρώων.
Την Παρασκευή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και για την Ελληνική Αυγή Ι.Π. Μεσολογγίου από τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μακρή. Να τονίσουμε, πως η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που κατέθεσε στεφάνι προς Τιμή των Εξοδιτών και την απαξίωση που εκφράστηκε μέσω της απουσίας του συνόλου  του "συνταγματικού τόξου" από την κατάθεση στεφάνων. 
Παρασκευή 22 Απριλίου, ενός λεπτού Σιγή στην Μνήμη των Εξοδιτών.
Σάββατο 23 Απριλίου στην Ιερά Πομπή προς τον Κήπο των Ηρώων.
Σάββατο 23 Απριλίου μετά το πέρας της αναπαράστάσεως της ανατινάξεως της μπαρουταποθήκης από το Δημογέροντα Χρήστο Καψάλη.
Κυριακή 24 Απριλίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.
Κυριακή 24 Απριλίου από την Ιερά Πομπή προς τον Κήπο των Ηρώων.

Η αναπαράσταση της ανατίναξης του μπαρουτόμυλου έγινε και φέτος με απόλυτη επιτυχία στον Κήπο των Ηρώων. Στο ρόλο του Καψάλη ο Μεσολογγίτης Φώτης Σπυρόπουλος, συγκίνησε με τη φωνή του. Άψογη και η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, με μαέστρο το μουσικό Σπύρο Χολέβα.