Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Καμία συμφωνία δεν αναμένεται να υπάρξει και καμία πρόοδος στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας από την επίσκεψη Πούτιν στην χώρα μας. Ακόμη και σε χρεοκοπημένες Ελληνικές επιχειρήσεις του Δημοσίου που θέλει να επενδύσει η Ρωσία, όπως τα τραίνα και τα λιμάνια, εκτός από την Αμερική που επιβάλλει απαγόρευση στην Ελλάδα, υπάρχει και η Κομισιόν που δεν εγκρίνει καμία πώληση σε Ρώσους.
Επίσης Ρώσοι πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, απελπίζονται από την γραφειοκρατία και την καθυστέρηση στην θεώρηση βίζας με γεωμετρικά χαρακτηριστικά. Αυτό οφείλεται στην υποστελέχωση γραφείων έκδοσης Ελληνικής βίζας στην Ρωσία κατ' εντολήν του υφυπουργού Εξωτερικών, τον πρώην υπάλληλο του Αλαφούζου, τον Συριζαίο Νίκο Ξυδάκη. Έτσι οι Ρώσοι επιλέγουν να ταξιδέψουν σε χώρες που έχουν καταργήσει την βίζα με την χώρα τους όπως η Κύπρος και η Ισπανία, κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει πολλά χρόνια πριν και η Ελλάδα. Χάνει η Ελλάδα κάθε ευκαιρία συνεργασίας με την Ρωσία του Πούτιν. Συγγενείς που έχω στην Ρωσία, μου αναφέρουν ότι οι πολιτικοί της μεγαλύτερης χώρας του πλανήτη αναμένουν την επικράτηση της Χρυσής Αυγής, της μόνης πραγματικά φιλικής προς την Ρωσία Ελληνικής πολιτικής δύναμης. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μιλάει για πατρίδα και θρησκεία τα οποία έχει στην κυρίαρχη πολιτική της η Ρωσία του Πούτιν. Εξάλλου τι κοινό έχει ο πατριώτης Πούτιν με τους προδότες Τσίπρα, Καμμένο, Σαμαρά και Βενιζέλο; Απολύτως τίποτα. Έλληνας πατριώτης πολιτικός είναι μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος, την επικράτηση του οποίου αναμένουν όλοι, Έλληνες και Ρώσοι.
Με Τιμή Μαρίνα Π.
Εθνικό Φρόνημα και Πίστη στο στόχαστρο των ανθελλήνων του Υπ. Παιδείας - Προτείνουν κατάργηση Παρελάσεων, Εκκλησιασμού και Θρησκευτικών
Δεν είναι μόνο η Βρετανία που ετοιμάζεται να ψηφίσει για το αν θα μείνει ή όχι στο ευρωπαϊκό μόρφωνα της τοκογλυφίας. Όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται οι οποίες επιθυμούν να πηδήσουν από το τραίνο της ΕΕ μιας ένωσης που καθόλου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα αλλά των τραπεζών και των ύποπτων προέλευσης funds. Τόσο η Ιταλία όσο και η Γαλλία, αλλά και αρκετές ακόμη χώρες με συντριπτικά ποσοστά ζητάν την αποχώρηση από μια Ευρώπη που προσπαθεί να καταστρέψει τα εθνικά κράτη και η οποία έχει θεοποιήσει το χρήμα, βάζοντας το πάνω από ζωές και έθνη. «Το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που το έχουν υιοθετήσει - καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων» λένε οι πολίτες της Ευρώπης και ετοιμάζονται να την αποχαιρετήσουν μιας και δεν υπήρξε η Ευρώπη των εθνών με προστασία της εθνικής διαφορετικότητας αλλά μια Ευρώπη που νομιμοποίησε και υιοθέτησε ότι εναντιώνεται στο Φυσικό Νόμο που διέπει τα πάντα. Οργή και απορία προκαλεί η στάση της Ελλάδας η οποία υπερασπίζεται την εξαφανισμένη από τις ζωές των Ελλήνων θεότητα του κατοχικού αυτού νομίσματος. Ακόμη και τα συστημικά μέσα παραπληροφόρησης αμέσως μετά από την ψήφιση των εθνοκτόνων μνημονίων αναφέρουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε βγει από την ΕΕ, αντί να πληρώνουμε το ύποπτο από πλευράς κοπής και κυκλοφορίας ευρώ το οποίο είναι σίγουρα πέρα από τις άλλες δυσλειτουργίες που προκαλεί, βλάπτει τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Ν.Π.
Εξαιτίας των λαθρομεταναστών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχασε μέσα σε δύο μήνες τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάς
Απίστευτο αυτό που ζει η Ελλάδα, με τους μαθητευόμενους αριστεροδεξιούς πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης. Ενώ ψηφίζουν τα επαίσχυντα μνημόνια, ύστερα, υποκριτικά, κλαψουρίζουν πάνω στις στάχτες που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το θράσος τους και η υποκρισία τους, όντως, δεν έχουν προηγούμενο! Ηθοποιοί χειρίστου είδους οι Συριζαίοι οι οποίοι εκφράζουν την πίστη τους στο κόμμα και στην κυβέρνηση και με αυτόν τον πλέον υποτιμητικό τρόπο, σου δικαιολογούν τις συνεχιζόμενες αθλιότητές τους, σε βάρος της πατρίδας, νομίζοντας ότι οι Έλληνες ακόμη θα τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν τα κόμματα  του αντισυνταγματικού τόξου. Οι Έλληνες ζητάν τη πατρίδα τους πίσω και όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί. 
Σ.Μ.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Σβήστε από τον χάρτη τα μονοπολιτισμικά κράτη»