Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Όχι στην λογοκρισία κατά των Ελλήνων: Οι ομιλίες των Συναγωνιστών Λαγού, Παναγιώταρου και Μπαρμπαρούση - 3 ΒΙΝΤΕΟ

        
Σε μια ακόμη απαράδεκτη άρση ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για πολιτικές ομιλίες προχώρησε το "συνταγματικό τόξο" αποδεικνύοντας πως στην χώρα μας η τρίτη πολιτική δύναμη συνεχίζει να υφίσταται πολιτικές διώξειςΣε σύνολο 170 ψηφισάντων, 160 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας, κατά 8 και παρών 1.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κάλεσε όλους τους "δημοκράτες" βουλευτές να διαβάσουν το κατάπτυστο κατηγορητήριο το οποίο εγκαλεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα αδικήματα της "ρίψης φέιγ βολάν", "πρωτοσέλιδα εφημερίδων" και πολιτικές ομιλίες! Πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και φρονήματος. Η Χρυσή Αυγή όμως θα αντισταθεί στην "αστυνομία σκέψεως" και θα συνεχίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατέδειξε την υποκρισία και την γελοιότητα της διαδικασίας με την οποία γίνεται μια ακόμη άρση ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής για πολιτικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ανέγνωσε το απαράδεκτο κατηγορητήριο από το οποίο αποδεικνύεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως είναι τιμή του να γίνεται άρση ασυλίας για το γεγονός πως δήλωσε ότι η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και το ίδιο πράγμα θα επαναλάβει και στην αίθουσα του δικαστηρίου.