Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Μπούμερανγκ στους συκοφάντες της ΕΡΤ γύρισε η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής

Σε απόλυτο φιάσκο με βιαστικό κόψιμο στον "αέρα" κατέληξε μια ακόμη προσπάθεια των κρατικοδίαιτων συκοφαντών να ρίξουν λάσπη στους Έλληνες Εθνικιστές.
Στην σημερινή εκπομπή της ΕΡΤ (που πληρώνουμε όλοι!) η Μαριλένα Κατσίμη και ο Σίλας Σεραφείμ φιλοξένησαν μέσω SKYPE την γνωστή και μη εξαιρετέα Αντζελίκ Κουρούνη για να διαφημίσει την μπούρδα της που βάφτισε ντοκυμαντέρ με τίτλο:"Χρυσή Αυγή: Μια προσωπική υπόθεση".
Στο πάνελ η διάθεση και η στόχευση ήταν ξεκάθαρη: να συκοφαντήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά αποτυχημένα τσιτάτα περί "εγκληματικής οργάνωσης", "ναζιστικού κόμματος" και άλλες αηδίες.
Η δημιουργός αφού κατηγόρησε (;) τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη ότι στις εκδηλώσεις του κόμματος έκανε συστάσεις στους εικονολήπτες να μην καταγράφουν τα πρόσωπα των συγκεντρωμένων για να μην τους στοχοποιούν, προχώρησε σε μια προσωπική ανάλυση για την άνοδο και την λαϊκή απήχηση της Χρυσής Αυγής.
Και εκεί ήρθε η πανωλεθρία! Η Κουρούνη εξηγώντας την ευρεία αποδοχή της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι δίπλα στον Λαό με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ότι οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής δεν αποτελούνται μόνο από τα φτωχά λαϊκά στρώματα αλλά και από διανοούμενους.
Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα και τυγχάνει ευρείας απήχησης, αφού οι πολίτες έχουν αηδιάσει από το διεφθαρμένο και υποκριτικό πολιτικό σύστημα! Και λίγο πριν έρθει οριστικά το εγκεφαλικό στους κρατικοδίαιτους συντελεστές η Κατσίμη έκοψε άρον - άρον την Κουρούνη στον αέρα.
Όταν οι φανατικοί εχθροί σου δεν μπορούν να κάνουν μια προπαγάνδα της προκοπής και καταλήγουν να λένε μεγάλες αλήθειες, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η πορεία της Χρυσής Αυγής προς την Νίκη είναι μονόδρομος!