Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνο μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να φέρει την ανάπτυξη στην χώρα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην επίκαιρη επερώτηση για την καθυστέρηση του αναπτυξιακού νόμου, με αφορμή την αναφορά της Γεννηματά στο "νέο κοινωνικό συμβόλαιο", υπενθύμισε τα σκάνδαλα του Πασόκ που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση. Μάλιστα έδωσε έμφαση στο PSI του Βενιζέλου που σε συνεργασία με τον Σαμαρά μετέτρεψαν το ιδιωτικό χρέος σε ενυπόθηκο χρέος μιας ολόκληρης χώρας. 

Για την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ μεταξύ άλλων είπε πως έδωσαν "γη και ύδωρ" για την ρύθμιση του χρέους, ενώ υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων λέγοντας πως θα το διαγράψουν. Σημείωσε πως μετά από όλα αυτά οι ευρωπαίοι δανειστές ζητούν και νέο συμπληρωματικό Μνημόνιο.
Παράλληλα, κατήγγειλε τον Π. Καμμένο για την αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά και την φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης που εξοντώνει κυρίως του μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
Σχετικά με τον τουρισμό ανέφερε πως το Ελληνικό κράτος ζητάει από τους Ρώσους βίζα με βιομετρικά στοιχεία την στιγμή που πάνω από 1.000.000 λαθρομετανάστες έχουν περάσει από την πατρίδα μας χωρίς κανένα στοιχείο.
Κλείνοντας, ισχυρίστηκε πως για να υπάρξει ανάπτυξη στην χώρα θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα του χρέους με λογιστικό έλεγχο και διαγραφή του επαχθούς μέρους, με εθνικό προστατευτισμό των Ελληνικών προϊόντων, ένα σταθερό φορολογικό και ασφαλιστικό περιβάλλον και μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να τα καταφέρει αυτά.