Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΖΗΤΩ ΤΑ «ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Άνοιξε ο «εθνικός διάλογος» για την παιδεία μεταξύ του υπουργείου παιδείας, της εκκλησίας και μιας αλλοπρόσαλλης επιτροπής, όπου οι προτάσεις της, αν μη τι άλλο, μόνο την ισοπέδωση της παιδείας δεν εκφράζουν.
Παρόλα αυτά, συστημικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να φανούν καθησυχαστικοί μπροστά στις ελεεινές προτάσεις της επιτροπής εθνικού διαλόγου- έτσι ονομάζεται- κάνοντας λόγω πως: «είναι απλά προτάσεις και τίποτε περισσότερο». Ελάτε όμως που αυτές οι προτάσεις, είναι το βούτυρο στο ψωμί του κ. Φίλη, ή για να το θέσουμε διαφορετικά, η απαρχή της πλήρους καθίζησης της παιδείας, μιας και δεν υπάρχει γνωστικός κομμουνιστής που δεν θα υιοθετούσε αυτά τα «μπριλάντια» των μεταρρυθμίσεων. «θαυμάστε» ορισμένες από τις ρηξικέλευθες, υποτίθεται, προτάσεις της επιτροπής.
Κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων
Κατάργηση της πρωινής προσευχής και του εκκλησιασμού σε γυμνάσια και λύκεια
Υποχρεωτικά μαθήματα για το λύκειο τα αγγλικά, η λογοτεχνία και η Ελληνική γλώσσα
Άμεση συρρίκνωση της διδακτέας ύλης σε ποσοστό που αγγίζει το 30%

Η εξύψωση και η αναπτέρωση του εθνικού ιδεώδους διαμορφώνεται σε κάθε άνθρωπο, όταν αυτός άγει την ευαίσθητη παιδική του ηλικία. Αποκόπτοντας τους μαθητές από τη συμμετοχή τους στις μαθητικές παρελάσεις, είναι σαν να κάνουμε λοβοτομή σε έναν υγιές εγκέφαλο, με όλα τα γνωστά αποτελέσματα. Χάνονται οι αρχές και οι αξίες  που επιβάλλεται να έχει ένας σωστός Έλληνας πολίτης, και αρχίζει να εισέρχεται στην συνείδησή του και στην ψυχή του η ψώρα που ονομάζεται κομμουνισμός, για να θυμηθούμε και τον αλησμόνητο Νικόλαο Καζαντζάκη. Παύει πλέον ο άνθρωπος να ενδιαφέρεται για την φυλή του, τις αξίες και τα εθνικά ιδεώδη, πράγματα που κράτησαν ορθή την Ελλάδα στην μακραίωνη ιστορία της. Με την κατάργηση του εκκλησιασμού και της προσευχής ξεριζώνεται και η όποια συνοχή υπήρχε μεταξύ Ελληνορθόδοξης θρησκείας και Ελληνικού Έθνους. Αρχίζει πλέον να εισχωρεί στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές ο μιμητισμός της αριστερής προοδευτικότητας. Τα παιδιά μας θα καταντήσουν  έρμαια στα χέρια σχιζοφρενών πολιτικάντηδων. Φανταστείτε τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι νέοι γονείς όταν τα παιδιά τους θα τους κουβαλούν καθημερινώς από τα ΕλληνοΚουτβικά σχολεία αυτά τα «εξαιρετικής» ποιότητας ιδεολογήματα. Και ποιος φορέας θα αντιδράσει σε όλη αυτή την λαίλαπα των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζουν οι παρανοϊκοί της αριστεράς; Μήπως η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος που φοβάται να φέρει εις το στήθος της ακόμη και το Αρχιερατικό εγκόλπιο; Μήπως θα αντιδράσουν οι «πατριώτες» της κρατικοδίαιτης Ν.Δ*, που ήσαν οι πρώτοι διδάξαντες της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης όταν καθιέρωναν επί Ράλλη την δημοτική γλώσσα;  Ή μήπως θα αντιδράσουν οι πανεπιστημιακοί «φωστήρες» που δεν είναι ικανοί να συμμαζέψουν ούτε τα του οίκου τους; Πέρα από μεμονωμένες αντιδράσεις- αρχιερέων, διδασκάλων κλπ.- επίσημη αντίδραση για το έκτρωμα που ετοιμάζονται να φέρουν θα υπάρξει μόνο από τους Έλληνες Εθνικιστές. Ήδη τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας έχουν πάρει σάρκα και οστά και διδάσκονται σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής. Είναι σαν ένα φανερό κρυφό σχολείο.  Συναγωνιστές, η Πατρίδα μας και εμείς δεχόμαστε έναν άνισο και αήθη πόλεμο και ο οποίος μέρα με τη μέρα θα εντείνεται περισσότερο. Το ότι είμαστε ορθοί και αντιστεκόμαστε δείχνει και το μεγαλείο της Ελληνικής Ψυχής. Διάλεξαν όμως λάθος ανθρώπους να πολεμήσουν. Ας είναι έτοιμοι να δεχτούν και τις συνέπειες των επιλογών τους.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/