Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Νέα πρόκληση από τα ΕΛΤΑ: Μετά το ΕΑΜ, βγάζουν «αναμνηστικά γραμματόσημα» και για στελέχη του ΚΚΕ!

Φαίνεται ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως εξυπηρετητή της έγγραφης επικοινωνίας των Ελλήνων, αλλά ως όργανο προπαγάνδας της αριστερής αντίληψης της Ιστορίας και ιδιαίτερα του ΚΚΕ.
Μετά, λοιπόν, την έκδοση «αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων» για τα 75 χρόνια του ΕΑΜ, με φρασεολογία η οποία «καρμπονάρει» τις επίσημες θέσεις του ΚΚΕ, τώρα έχουμε μια νέα «αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων». Όχι, δεν αφορά τους μαχητές στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, τους τρεις πεσόντες Υπαξιωματικούς στα Ίμια, τον Κώστα Ηλιάκη, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, αλλά το… «Εργατικό Κίνημα»! Και όταν, φυσικά, τα ΕΛΤΑ αναφέρονται σε «Εργατικό Κίνημα», όπως βλέπουμε στο σχετικό εξώφυλλο του φυλλαδίου που εξέδωσαν, εννοούν την πλήρως διαστρεβλωμένη εκδοχή που λανσάρει επί δεκαετίες το ΚΚΕ για την εξυπηρέτηση των δικών του διεθνιστικών και ανθελληνικών αντεργατικών σχεδίων. Τα ΕΛΤΑ «τιμούν» τέσσερα μέλη του ΚΚΕ, υπό το πρόσχημα της συμμετοχής του στο λεγόμενο «Εργατικό Κίνημα».
Με απλά λόγια, τα ΕΛΤΑ υιοθετούν πλήρως την άποψη του ΚΚΕ και του κομμουνισμού για τους Εργάτες, τους Αγώνες και τα δικαιώματά τους. Το πώς, βεβαίως, ο κομμουνισμός αντιλήφθηκε στην πραγματικότητα τα δικαιώματα των Εργατών, φάνηκε από τα 45 χρόνια αντεργατικής κομμουνιστικής τυραννίας στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Βάναυσες «νόρμες», βίαιες κολεκτιβοποιήσεις, μισθοί πείνας, χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δημιουργία μιας κομματικής νομενκλατούρας η οποία ζούσε πλουσιοπάροχα σε βάρος του υπόλοιπου Λαού κλπ.
Το είδαμε και σε εγχώριο επίπεδο στα Δεκεμβριανά, όταν το ΚΚΕ έσφαζε εργάτες, αγρότες, ιερείς, αλλά άφηνε στο απυρόβλητο την πλουτοκρατία και όσους με τις λίρες μπορούσαν να εξαγοράσουν και να σβήσουν το «ταξικό μίσος» των κομμουνιστών. Το βλέπουμε μέχρι σήμερα, αφού σε κάθε ευκαιρία το ΚΚΕ λειτουργεί ως απορροφητήρας επικίνδυνων κοινωνικών κραδασμών, σαμποτάροντας τις γνήσιες λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ακόμη και με βίαιο τρόπο, έτσι ώστε να εισπράττει τα συγχαρητήρια του… Πρετεντέρη.
Τα ΕΛΤΑ, λοιπόν, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, γιατί προσβάλλουν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και προβάλλουν το αντεθνικό, αντιλαϊκό και αντεργατικό ΚΚΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ