Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Oι διεφθαρμένες ηγεσίες της Ευρώπης έχοντας αποφασίσει την αντικατάσταση και μίξη των Ευρωπαϊκών λαών με αφροασιάτες, το εφαρμόζουν αυτό πλέον και με πράξεις. Αποφάσισε λοιπόν η γερμανική κυβέρνηση ότι «τα προσφυγάκια» θα πρέπει να λαμβάνουν μηνιαία επίδομα 670 ευρώ, για να μπορέσουν να ενταχθούν λέει κοινωνικά. Το πόσο έχουν ενταχθεί το γνωρίζουν πολύ καλά οι ευρωπαίοι πολίτες,  από τις τρομοκρατικές οργανώσεις παρακλάδια του ISIS οι οποίες αιματοκύλισαν σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το εξοργιστικό όλων είναι ότι οι ίδιοι ζητάν από τους  Έλληνες να ζήσουν με μισθούς 350 ευρώ και ακόμη μικρότερους μιας και οι ασύδοτες πλέον επιχειρήσεις προσλαμβάνουν εργαζόμενους με περιοδική απασχόληση. Μοναδικό εμπόδιo στα σχέδια τους η αφύπνιση των εθνών, και η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων, τα οποία με πρωτοπόρα την Χρυσή Αυγή η οποία αποτελεί πανευρωπαϊκό παράδειγμα εθνικής αντίστασης έχει γίνει εφιάλτης για τα ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας.
Ν.Π.

Έρχεται νέα προπαγανδιστική επιχείρηση από τα ΜΜΕ υπέρ της λαθρομετανάστευσης

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Ελλάδα δεν είχε ποτέ ουσιαστικά την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στην δραχμή και στο ευρώ. Η Ελλάδα θα στραφεί αναγκαστικά σε εθνικό νόμισμα κάποια στιγμή. Και σε όσους πανηγυρίζουν για το Αγγλικό Brexit να τους υπενθυμίσω ότι δυστυχώς η πατρίδα μας είναι στον σκληρό πυρήνα του ευρώ, ενώ η Βρετανία είχε κρατήσει το δικό της νόμισμα. Και αυτό θα έχει άσχημες συνέπειες για μας. Δυστυχώς για εμάς έχουμε και μια από τις πιο ανίκανες κυβερνήσεις. Αν είχαμε μια Εθνική κυβέρνηση ειλικρινά δεν θα με ένοιαζε. Θα πλήρωνα οποιοδήποτε κόστος, γιατί θα ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά που θα γεννιούνταν θα κέρδιζαν απ’ τον αγώνα μας. Δυστυχώς όμως ο εσωτερικός μας εχθρός είναι χειρότερος απ’ τους τοκογλύφους.
Ευάγγελος Χ.
Η “Εφημερίδα των Συντακτών” που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή αγιοποιεί τρομοκράτες
Δεν βλέπουμε την αλληλεγγύη της κυβέρνησης προς του Έλληνες και πόσο μάλλον σε μας που ζούμε στα Δωδεκάνησα. Που πέρυσι έσπευσαν όλοι τους για να μας πείσουν να βοηθήσουμε τους λαθρομετανάστες. Κάποιοι αφελείς το έκαναν. Ήρθε ο Πάπας, γνωστοί ηθοποιοί, νόμπελ φωτογραφίες και ένα σωρό άλλες γραφικές ανοησίες. Τώρα τι γίνεται ανθέλληνες της κυβερνήσεως, τι θα κάνετε με μας που έχουμε τις επιχειρήσεις και δεν έχουμε τουρισμό. Η μόνη ενέργεια ήταν να πάτε το ΦΠΑ στο 17% και να αυξήσετε να ναύλα στα πλοία της γραμμής.  Μόνο Ντροπή. Αυτό λέγεται γενοκτονία των Ελλήνων. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Β.Κ.
Ο ρόλος των φρουρών της επανάστασης του Ιράν στην Μέση Ανατολή

Η πτώση ενός Canadair CL-215 το οποίο επιχειρεί εδώ και σαράντα χρόνια έφερε στην επικαιρότητα την εγκληματική αμέλεια των φυσικών και πολιτικών ηγεσιών που είναι αρμόδιες. Το μόνο θετικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι οι πιλότοι διεσώθησαν. Τα αεροπλάνα αυτά συνεχίζουν να πετούν χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τεχνικών της ΠΑ και με προσωπικό ρίσκο των ιπταμένων. Εδώ η κυριότερη ευθύνη ανήκει στην ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας που δέχεται να διακινδυνεύουν οι χειριστές την ζωή τους επιχειρώντας με αυτά τα πυροσβεστικά. Αυτοί είναι καθαρά οι ηθικοί αυτουργοί για ό,τι ατύχημα/δυστύχημα συμβαίνει και που έχει σαν αποτέλεσμα απώλεια ανθρώπινης ζωής και οικονομικής ζημιάς για το δημόσιο ύψους εκατομμυρίων ευρώ. Και το χειρότερο και πιο γλοιώδες από όλα, είναι η ηλίθια παράσταση που οργανώνεται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της θερινής αντιπυρικής περιόδου, όπου τα τελευταία χρόνια καλούν μέχρι και τον εκάστοτε πρωθυπουργό για να συγχαρεί τα πληρώματα για την αυτοθυσία τους! Και φυσικά φέτος δεν έλειψε και ο Αλέξης. Άλλωστε το ακροατήριο είναι ασφαλές για τους πολιτικάντηδες και χωρίς απρόοπτα μιας και εκφωνούν σε πειθαρχημένους στους θεσμούς Αξιωματικούς. Οι χειριστές αυτοί είναι πραγματικοί ήρωες και προσφέρουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, αλλά οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους δεν είναι αντάξιοι τους.
Δ.Α.
Δεν μένει στα λόγια το ΕΛΑΜ: Κατέθεσε προτάσεις για αξιοποίηση ανέργων και εθελοντών