Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Η Χρυσή Αυγή θα είναι ρυθμιστής στην ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο

Όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν οι συμμετέχοντες στο “συνταγματικό τόξο” (τόσο τα κόμματα όσο και τα ΜΜΕ) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο αποφασιστικός και τελικός ρυθμιστής στο ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου, όταν “ανοίξει τα χαρτιά της” και πάρει επίσημη θέση επ' αυτού.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, η οποία αναφέρει τα εξής: “Ο μόνος στη Ν.Δ. που κατάλαβε τι παίζεται είναι ο προερχόμενος από την Αριστερά σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος. Προειδοποίησε με συνέντευξή του στον διαδικτυακό τόπο news247.gr ότι η αναλογική οδηγεί σε υποχρεωτική συνεργασία Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ και, μετά μαθηματικής βεβαιότητας, στην ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε αξιωματική αντιπολίτευση. Άποψη που υιοθέτησε δημοσίως -χλιαρά, όμως- και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Γιατί ο Θεοδωρικάκος ανεμίζει τον μπαμπούλα “Χρυσή Αυγή”; Μα, για να ενοχοποιήσει την ψήφο πασόκων, ποταμίσιων, λεβέντηδων και κουκουέδων προς την απλή αναλογική”.
Το συμπέρασμα, λοιπόν, το οποίο βγαίνει (και) απ' αυτό το δημοσίευμα είναι ότι όσο κι αν προσπαθούν οι ψευτοδημοκράτες του “συνταγματικού τόξου” να απομονώσουν πολιτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποτυγχάνουν, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φροντίζει με την δυναμική που του προσδίδει η Τρίτη Εκλογική Θέση να εκμεταλλεύεται την κάθε περίσταση που του δίδεται.
Και στην συγκεκριμένη περίσταση είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως ό,τι πρόκειται να γίνει με τον νέο εκλογικό νόμο, περνά αναγκαστικά μέσα από τις 18 ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όταν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος τότε όλοι θα δουν και το προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα της αλλαγής του εκλογικού νόμου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ