Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Και κλέφτες και ψεύτες οι απατεώνες της ΝΔ: Ο γυρολόγος Οικονόμου ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή ψηφίζει τα νομοσχέδια του Σύριζα!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ρητορική της ΝΔ αναλώνεται στην απόπειρα σπίλωσης της Χρυσής Αυγής με το κατασκευασμένο στα χαλκεία της Συγγρού επιχείρημα πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συμπράττει με τον Σύριζα.

Τελευταίο κρούσμα αυτής της επιχείρησης διαστρέβλωσης της αλήθειας και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ένας από τους πολλούς «επαναστάτες» της Αριστεράς που βρήκαν πολιτικό καταφύγιο στη συμμορία της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς, ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν βουλευτής επικρατείας(!) της ΝΔ, Β. Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε συνέντευξη καναλιού που λειτουργεί ως Γραφείο Τύπου της ΝΔ και των διεθνών τοκογλύφων, ο αριστεριστής βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε πως στο 90% των νομοσχεδίων που έχουν ψηφισθεί από την κυβέρνηση Σύριζα, η Χρυσή Αυγή έχει συμπράξει!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει καταψηφίσει όλα τα μνημονιακά και αντεθνικά νομοσχέδια Σύριζα, τόσο εκείνα που αφορούσαν φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα όσο και εκείνα που στρέφονται κατά του Ελληνικού Έθνους και της ελληνικής οικογένειας (βλέπε αντιρατσιστικό, σύμφωνο συμβίωσης, «προσφυγικό», ξεπούλημα ΟΛΠ).
Αντιθέτως, η δήθεν σκληρά αντιπολιτευόμενη ΝΔ έχει υπερψηφίσει την συντριπτική πλειοψηφία των νομοσχεδίων της Αριστεράς, φτάνοντας μέχρι του σημείου να ομολογήσει δια στόματος του ίδιου της του προέδρου Κ. Μητσοτάκη πως «η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ είναι απαγορευτική μόνο και μόνο επειδή σ' αυτή την περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση»!
Αυτά για τους Πινόκιο της ψοφοδεξιάς οι οποίοι θεωρούν πως απευθύνονται σε χαχόλους. Και επιπρόσθετα, αν πράγματι επιθυμούν την φυγή της αθλίας συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου όπως διατείνονται πομπωδώς, ας κάνουν εκείνο το οποίο τους προέτρεψε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος: να παραιτηθούν ώστε να προκαλέσουν εκλογές σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες της Ελλάδος!
Πώς όμως να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί ενώπιον της καγκελαρίου Μέρκελ για χαλαρή αντιπολιτευτική γραμμή στην κυβέρνηση και στήριξη στα μνημονιακά νομοσχέδιο όπου απαιτείται; Οι περιπτώσεις των σκανδάλων Siemens και των offshore εταιρειών στις οποίες εμπλέκονται βουλευτές ΝΔ και Σύριζα, είναι χαρακτηριστικές αυτής της πραγματικότητας, της σύμπλευσης δηλαδή των δύο μνημονιακών κομμάτων στο κουκούλωμα της πολιτικής διαπλοκής και των τεράστιων οικονομικών σκανδάλων που ζημίωσαν και ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο.
Τελευταίο, ενδεικτικό της σύμπλευσης παράδειγμα, το ξεπούλημα του Λιμένος Πειραιά στους Κινέζους, με τις ψήφους τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ!
Παραδίδουμε τους μνημονιοτσολιάδες της ΝΔ στη χλεύη του Ελληνικού Λαού!
Ευάγγελος Καρακώστας