Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής

Το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί, αναμφισβήτητα, την μοναδική αυθεντική φωνή αντίστασης και αντίδρασης στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία, η οποία βάλλεται ανηλεώς από διάφορα νέα «πρότυπα», άκρως διαβρωμένα, τόσο ηθικά, όσο και πνευματικά.
Στο πλαίσια, λοιπόν, αυτού του πολυμέτωπου αγώνα ενάντια στην παθογένεια και την σήψη, και έναντι σε μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες που ταλανίζει την νεολαία, εκείνη των ναρκωτικών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος προέβη προσφάτως στην διοργάνωση ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ».
Το πρωτάθλημα διεξήχθη μεταξύ των τοπικών οργανώσεων του, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, καθώς το έπαθλο διατέθηκε για κοινωνικούς σκοπούς.
Στους αγώνες, που έλαβαν χώρα από τα τέλη Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουνίου, συμμετείχαν ομάδες Συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια, καθώς και από το Μέτωπο Νεολαίας.
Με αυτόν τον τρόπο, νέοι και όχι μόνο Συναγωνιστές, με πνεύμα συντροφικότητας και πάνω από όλα ευγενούς άμιλλας, στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα Θέλησης για Ζωή, διατρανώνοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται σθεναρά σε οτιδήποτε θέλει τον Άνθρωπο «σιδηροδέσμιο», αδύναμο και απαθή.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ: