Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Η φυλλάδα των Συντακτών βάφτισε την παρακρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής ως... «αντιφασιστικό συλλαλητήριο»

Με την γνωστή θρασύτητα που την διέπει ως προς την συκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η φυλλάδα ''Εφημερίδα των Συντακτών'', κάτω από τον τίτλο ''Υπερήφανος'', έγραψε το εξής σχόλιο:

''Απάντηση στις προκλητικές αναφορές της νεοναζιστικής οργάνωσης (Χρυσή Αυγή) σχετικά με την πρόσφατη σύλληψη του γιου του στο πλαίσιο ενός αντιφασιστικού συλλαλητηρίου έδωσε ο Π. Σκουρλέτης. «Αισθάνομαι βαθιά υπερήφανος για την αντιφασιστική και αντιναζιστική συνείδηση του γιου μου» τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εξηγώντας ότι πολλά απ΄όσα γράφτηκαν για την υπόθεση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από την  πλευρά του ο Γ. Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) χαρακτήρισε απαράδεκτο και αδιανόητο να γίνεται ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης οτιδήποτε συμβαίνει με την οικογένεια ενός πολιτικού προσώπου''.

Εδώ ισχύει αυτό το οποίο λέγεται ορισμένες φορές, ότι δηλαδή «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά». Ο συντάκτης της φυλλάδας αναφέρει ως «προκλητικές αναφορές» την καταγγελία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την παρακρατική δράση του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου του Σκουρλέτη!
Τι ήθελε, δηλαδή, μήπως να πούμε και ευχαριστώ για την εγκληματική δράση του κανακάρη του; Ακόμη πιο γελοίος, όμως, είναι ο ισχυρισμός του περί «αντιφασιστικού συλλαλητηρίου» που γράφει ο συντάκτης αυτός, κάτι που ούτε οι ίδιοι οι επιτιθέμενοι δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν ως ορισμό της θρασύδειλης ενέργειάς τους. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άδεια γραφεία, έγραψαν εμετικά συνθήματα, τα οποία προέτρεπαν ανοιχτά σε δολοφονικές ενέργειες, προξένησαν καταστροφές στην περιοχή και όλα αυτά ονομάζονται από τον προκλητικό, με την πραγματική έννοια του όρου, συντάκτη ως … «αντιφασιστικό συλλαλητήριο».
Αν μιλούσε για αντιφασιστικό αλητήριο θα έπεφτε διάνα… Όσο για τα λεγόμενα του πασόκου Μανιάτη, όταν αυτός και οι όμοιοι του στο «συνταγματικό τόξο» παίρνουν την μεμονωμένη πράξη ενός ανθρώπου και με την σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης την προεκτείνουν σ΄ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα και τους ανθρώπους που την αποτελούν, ισχύει τότε μια άλλη ρήση, ότι δηλαδή «δεν δικαιούνται δια να ομιλούν», όπως έλεγε και ο μακαρίτης σύντροφος τους και κατηγορούμενος στο σκάνδαλο Κοσκωτά Μένιος Κουτσόγιωργας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ