Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Οργανωμένο σχέδιο Φίλη - Καμίνη για να γίνουν μειοψηφία τα Ελληνόπουλα στην Μέση Εκπαίδευση τον Σεπτέμβριο

Διαστάσεις οργανωμένου σχεδίου καταστροφής του Ελληνικού στοιχείου στην ίδια μας την πατρίδα παίρνουν όλες οι κινήσεις της ανθελληνικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόσφατη χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι το άρθρο 50 του σχεδίου νομού καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καπνού όπου προβλέπεται το εξής εντυπωσιακό: απαλλαγή από το ΦΠΑ, αναδρομικά από την 1η Δεκεμβρίου του 2015, στις περιπτώσεις παράδοσης αγαθών και παροχής υπηρεσιών σε οργανισμούς και οργανώσεις που στοχεύουν στην κάλυψη αναγκών των προσφύγων

Τώρα έχουμε και σύμπραξη κυβέρνησης-τοπικής αυτοδιοίκησης για την ίδια υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων τονίζεται στην ίδια τους της πατρίδα.
Γιατί πριν από λίγες πάλι μέρες εισέρχονταν στο ίδιο ανθελληνικό σχέδιο οι συνεννοήσεις του υπουργού παιδείας Ν. Φίλη και του δήμαρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη σχετικά με την εισαγωγή σε Ελληνικά σχολεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο χιλιάδων παιδιών λαθρομεταναστών.
Τα δυο παραπάνω αριστερά στελέχη χαρακτήρισαν «παραγωγική» και «χρήσιμη» τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα την συνεργασία των δύο πλευρών στον τομέα της εκπαίδευσης, την κατάσταση των σχολείων στον Δήμο της Αθήνας και την βίαιη εμφύτευση των λαθρομεταναστών στην εκπαιδευτική διαδικασία με τους άλλους Έλληνες. Αναφέρεται μια δικαιολογία ότι οι λαθρομετανάστες θα διασπαρθούν σε πολλά σχολεία για την υποβοήθηση της ένταξης τους στην Ελληνική κοινωνία. Ενώ ο μέσος Έλληνας γνωρίζει ότι η κουλτούρα, η θρησκεία, τα βιώματα και η ψυχοσύνθεση των λαθρομεταναστών είναι πολύ δύσκολο να το επιτρέψουν αυτό. Επίσης άξιο προσοχής είναι το σημείο που αναφέρει ότι υπουργείο Παιδείας έχει συσταθεί ήδη επιστημονική επιτροπή που θα ασχοληθεί με αυτή τη δράση.
Αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το σημείο που αναφέρει ότι προχωρούν διαδικασίες πρόσληψης με δημόσιο διαγωνισμό περίπου 800 αναπληρωτών διδασκόντων (συμβασιούχων μέσης εκπαίδευσης) οι οποίοι θα γνωρίζουν αραβικά, φαρσί και άλλες γλώσσες που μιλούν οι λαθρομετανάστες. Τα τμήματα αυτά θα λειτουργήσουν σε σχολεία, ενώ νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στα κέντρα φιλοξενίας. Δηλαδή αντί τα παιδιά των λαθρομεταναστών να αναγκαστούν να μάθουν Ελληνικά να προσφέρουμε και την δυνατότητα σε ξένους και πολύ υποψιαζόμαστε τούρκους να έλθουν να διδάξουν στην Ελλάδα σε μια πολύ ευαίσθητη μαθητική ηλικία και εκπαιδευτική βαθμίδα, την βαθμίδα της μέσης εκπαίδευσης. Δηλαδή ενώ η ανεργία μαστίζει την Ελλάδα θα κάνουμε εισαγωγή ξένων πρακτόρων που θα αναλάβουν να διδάσκουν στα Ελληνικά δημόσια σχολεία!
Για την αντιμετώπιση της παραπάνω κατάστασης ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ήδη προτείνει μια ολοκληρωμένη πολιτική λύση στο λαθρομεταναστευτικό. Μια πολιτική που θα ξαναδώσει την προτεραιότητα στον Έλληνα στην Πατρίδα μας.
Για αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές για την σύσταση μιας Εθνικής κυβέρνησης που θα αντιστρέψει το φανερό, οργανωμένο, συντονισμένο και πια πολυκλαδικό σχέδιο της υφαρπαγής της πατρίδας μας.