Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Με όρους μαφίας ο τρόπος συμπεριφοράς και παρεμβάσεων της ΕΕ. Μας εκβιάζουν πάλι με τα ματωμένα δανεικά τους για να αθωωθεί ο Γεωργίου, που μας έβαλε με ψέματα στα μνημόνια και έχει βίλα στην Ουάσιγκτον όπως όλα τα όργανα των νεοταξιτών. Όλη αυτή η τεχνική κρίση για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες και να υφαρπάξουν τον εθνικό πλούτο της πατρίδας. Αρκετό κακό μας έκαναν. Αρκετά υποφέραμε για ένα ψεύτικο χρέος. Μια είναι η εθνικά επιβεβλημένη λύση. Η επιστροφή στη δραχμή και η ποινική δίωξη και καταδίκη όσων κατέστρεψαν το μέλλον μας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος. 
Κωνσταντίνα Σ.

Στην Πίνδο βρίσκεται το αρχαιότερο δέντρο της Ευρώπης

Προ εικοσαετίας ο Τούρκος πρώην πρόεδρος Οζάλ, παραδέχτηκε δημοσίως ότι κάθε καλοκαίρι τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα νησιά μας και στην Αθήνα δεν έχει ιδρώσει κανένα αυτί. Οι κυριότεροι λόγοι των πυρκαγιών ήταν η αποκάλυψη  θέσεων των στρατοπέδων, έργα απόκρυψης και λοιπά, για να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά όσο και τις επεκτατικές τους βλέψεις. Το φετινό καλοκαίρι καίγονται ένα προς ένα τα νησιά μας, για ένα λόγο ακόμα.  Τον εποικισμό τους από λαθρομετανάστες, όπου πιο εύκολα από ποτέ πια, ανάμεσα τους κινούνται τούρκοι πράκτορες. Όχι πως και οι λαθρομετανάστες σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί σε βάρος των γηγενών Ελλήνων, μιας και το χειμώνα εξαιτίας τους προκλήθηκαν πολλές πυρκαγιές με πρόφαση ότι άναψαν φωτιές για να ζεσταθούν.  Αν δεν υπερασπιστούμε τον τόπο που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, είναι σίγουρο ότι δεν θα παραδώσουμε Ελλάδα στις μελλοντικές γενιές.
Κ.Κ.

Η τουρκική εισβολή στην Βόρεια Συρία καθοδηγείται από την Ουάσιγκτον

Με αφορμή την ανάρτηση σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή επικοινωνίας της ΕΡΤ, Βασίλη Παπανικολάου για το σχόλιο της Ολυμπιονίκης Κατερίνας Στεφανίδη για τα ΜΜΕ και την πατσαβουροφυλλάδα "Αυγή", την οποία αποκάλεσε και γκάου (ρατσισμός εις βάρος των ΑΜΕΑ), θα ήθελα να σας φέρω στην μνήμη ένα ακόμα πιο ρατσιστικό σχόλιο του εν λόγω κυρίου για μια παλιότερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα του Πιερ Εμπέντε, όπου τον αποκάλεσε εν ολίγοις "πίθηκο". Όπως λέγεται σε σχόλιό του σε παλιότερη ραδιοφωνική εκπομπή ανέφερε: "Θα τον αγόραζα στην ομάδα μου, αν οι μπανάνες γίνουν φτηνότερες". Ο αντιρατσιστικός νόμος θα ασχοληθεί με την συμπεριφορά αυτή, όπως ασχολήθηκε με βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής που «τόλμησαν» να ξεστομίσουν «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη;
Γ.Κ.

Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!