Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

«Αντηχεί ο Γράμμος στα τραγούδια, ξημερώνει η λευτεριά». Σαν αυτές τις ημέρες το 1949, ο Εθνικό Στρατός, υπό την εμπνευσμένη Ηγεσία του Αρχιστράτηγου Παπάγου, έδωσε τέλος στον εφιάλτη της πατρίδας που είχε το όνομα ΚΚΕ και τα παράγωγα του, σημειώνοντας  την τελική Νίκη κατά των σλαβοσυμμοριτών. Χιλιάδες Ελληνόπουλα Αξιωματικοί και Οπλίτες έδωσαν την ζωή τους για να παραμείνει η Ελλάδα ελεύθερη και ακέραια εδαφικά. Δυστυχώς  παρά τις θυσίες και τα ολοκαυτώματα που πλήρωσαν οι ¨Έλληνες στον αγώνα αυτό κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Όπως και μετά την επανάσταση του 1821, οι αγωνιστές που ελευθέρωσαν τούτο τον τόπο παραγκωνίστηκαν και τη θέση τους πήραν επαγγελματίες πολιτικοί, άκαπνοι, οι οποίοι ως όρνια άδραξαν την ευκαιρία και υποδούλωσαν την πατρίδα στον αμερικανό παράγοντα την οποία μετέτρεψαν σε ακόμη μια αποικία του καιταλισμού. Η μετά τον εμφύλιο δεξιά, ως προερχόμενη από την ίδια μήτρα με την αριστερά, τον σιωνισμό, κατάφερε ηθικά να δικαιώσει την αριστερά, ώστε μια δεκαετία αργότερα η προκάλυψη του ΚΚΕ η ΕΔΑ να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση.
Αντί να ενώσει τους Έλληνες και με μορφωμένα στελέχη να εξηγήσει τι εστί η πολιτική ψώρα του κομμουνισμού, εφάρμοσε μια αυταρχική πολιτική διώξεων από την οποία κερδισμένο βγήκε και πάλι το αδηφάγο κεφάλαιο του καπιταλισμού, ενώ ο απλός λαός στέναζε από τη φτώχεια και την ανεργία αναγκάζοντάς τον να μεταναστεύσει. Τα αποτελέσματα των πολιτικών αυτών, τις οποίες ουσιαστικά εφάρμοσαν τρεις πολιτικές δυναστείες (Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης) τα βιώνουμε σήμερα με την υποδούλωση της πατρίδας μας στην φούσκα του χρέους, τη παντελή εκχώρηση της εθνική κυριαρχίας στην διεθνή τοκογλυφία και την βίαιη αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού, με αφροασιάτες λαθρομετανάστες. Το μόνο που δεν υπολόγισαν στα βρώμικα σχέδια τους ήταν τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που δίνουν ένα ηρωικό αγώνα, ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω και να δικαιώσουν όλους τους Έλληνες που θυσιάστηκαν για να υπάρχει αυτός ο ιερός βράχος στην οικουμένη.
Ν.Π.

“Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!

Τα συγχαρητήρια μας για την δυναμική αποστόμωση των ολιγαρχών από τη Χρυσή Αυγή δια στόματος Ηλία Κασιδιάρη. Με αγωνία αναμένουμε και τους υπόλοιπους νταβατζήδες να πάρουν σειρά. Έχω την γνώμη ότι αντιπροσωπεύει γνήσια τον μέσο Έλληνα, δεν φοβάται και δεν μασάει τα λόγια του. Πιστεύω πως όποιος καταφέρει να δει της παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής ανεξαρτήτως με το τι ψήφιζε μέχρι τώρα, σίγουρα θα της έδινε άπλετα συγχαρητήρια  και ίσως να ξανασκεφτότανε την ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές. Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν γνωρίζει και εχει ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με τα ψέματα που εκπέμπουν καθημερινά τα κανάλια της διαπλοκής  σε σημείο που να κρύβει την συμπάθεια του προς αυτήν δημόσια! Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες ότι πολεμάει την διαφθορά και την διαπλοκή χωρίς εκπτώσεις και ότι θέλει πάση θυσία να μπουν οι κλέφτες και όσοι υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας στην φυλακή, και ειναι η μόνη πολιτική δύναμη που όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να το κάνει διότι εχει καθαρά χέρια και δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν νταβατζή... και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να διαψεύσει τους Έλληνες γιατί είναι συνεπής λόγων και έργων.
Ε.Α.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Τα email κάρφωσαν την Ντόρα - Μια ζωή δούλοι των αμερικανοσιωνιστών οι ψευτοδεξιοί

Την συμπόνια της κυβέρνησης εκπέμπει ο υπουργός επί των Εξωτερικών Ν. Ξυδάκης την ώρα, που οι περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν τις άδειες τσέπες για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, με τον οποίο οι ιδιοκτήρες πληρώνουν ενοίκιο για τα σπίτια τους. Την ώρα, που η αύξηση του ΦΠΑ εξαφανίζει το ήδη πενιχρό  εισόδημα. Την ώρα, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Την ώρα, που, όσο περισσότερο αυτός ο ‘’κύριος’’ και η παρέα του στρογγυλοκάθεται στις βολικές και χρυσοπληρωμένες κυβερνητικές καρέκλες της εξουσίας, τόσο περισσότερο ανάλγητος και λαομίσητος γίνεται ο εκφραστής της “Πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Σ.Μ.

Μολών Λαβέ