Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Βεβαίως και θα δώσουμε το παρόν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην τελετή μνήμης στις Θερμοπύλες. Στο Μνημείο του Λεωνίδα που πρόσφατα κάποια αναρχοαριστερά σκουπίδια είχαν βρωμίσει και βεβηλώσει. Μόνο στη Χρυσή Αυγή τιμούν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Τα άλλα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου σκόπιμα αποκρύπτουν και αμαυρώνουν την ιστορία της Ελλάδας, σκόπιμα καταργούν τα ήθη, τα έθιμα και τις θρησκευτικές παραδόσεις των Ελλήνων. Τι ιστορία να διδάξει το σχολείο του άθεου Φίλη, τι παιδεία να φτιάξει ο σταλινιστής Μπαλτάς; Μόνο η Χρυσή Αυγή διατηρεί τις ιστορικές και θρησκευτικές μας παραδόσεις ζωντανές. Τον δρόμο μας τον έδειξε ο Αρχηγός μας και δεν σκοπεύουμε να γίνουμε ένας λαός που ξεχνάει την ιστορία του, καθώς αυτός ο λαός είναι καταδικασμένος σε αργό και επίπονο θάνατο.
Με Τιμή, Γεωργία Π.

Η Ελλάδα στα πρόθυρα αυτοκτονίας: Πάνω από 1 τρισ. ευρώ έχουν κοστίσει τα Μνημόνια στους πολίτες!

Αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες. Γιατί; Γιατί φοροδιαφεύγουν. Και σου λέει ο σκλάβος εγώ γιατί να πληρώνω και ο άλλος να μην πληρώνει; Και είναι μια ερώτηση που αξίζει μια απάντηση. Να επισημάνω, ότι πάντα ήμουν από αυτούς που πλήρωναν. Όχι όμως επειδή έτσι έπρεπε να κάνω. Έπαιζα με τους κανόνες για να υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία, Ένοπλες Δυνάμεις και πολλά άλλα από τα οποία θα βγαίναμε όλοι ωφελημένοι. Τώρα που καταστραφήκαν όλα, από εμένα δεν πρόκειται να δουν δεκάρα τσακιστή. Το μόνο που μπορούν να μου κάνουν οι επαγγελματίες δολοφόνοι της εφορίας είναι ή να με φυλακίσουν ή να με σκοτώσουν.Αλλά και με τα δυο έχω συμβιβαστεί. Ο δούλος δεν κοιτά ποτέ να ελευθερωθεί. Ζητά να σκλαβωθούν και οι υπόλοιποι, για να μην νοιώθει μειονεκτικά. Κανείς δεν είναι τόσο αξιοθρήνητος όσο ένας σκλάβος. Φτηνός, αδαής, ανεκτικός, μίζερος, δειλός και παντελώς άχρηστος. Αυτός άλλωστε είναι και ο αληθινός μας εχθρός. Όχι ο άνθρωπος αλλά ο τρόπος που σκέπτεται (λέμε τώρα) και ζει. Έπαψε ο άνθρωπος να ζει για κάποιον σκοπό μικρό ή μεγάλο και ζει για να κάνει αυτό που θα του πουν λόγω της πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί.
Ευάγγελος X.

Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ γεωργιανών στην Χαλκιδική - Ισόπαλο το αποτέλεσμα

Η προγραμματισμένη από το υπουργείου παιδείας (αφελληνισμού θα ήταν το σωστότερο) εισαγωγή στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση 19.000 «προσφυγόπουλων» ουσιαστικά τους δίνει ιθαγένεια, αφού ο νόμος Τασίας Χριστοδουλοπούλου με νομικό κάλυμμα την αίτηση ασύλου εκπληρώνει τη προϋπόθεση για "νόμιμη" είσοδο στη χώρα. Επομένως με την εγγραφή στο δημοτικό αποκτούν και ελληνικό διαβατήριο, καθώς και δικαίωμα εισόδου στη χώρα των συγγενών τους. Μια παγκόσμια πρωτοτυπία εθνικής αυτοκτονίας ή καλύτερα Εθνικής δολοφονίας από τους πολιτικούς απογόνους των υπαιτίων του Εμφυλίου, καθώς και τους συνοδοιπόρους τους ψευτοπατριώτες της μασονοδεξιάς.
Κ.Δ.

Το βρώμικο σχέδιο του Σόρος για αποκαθήλωση του Πούτιν και αποσταθεροποίηση της Ρωσίας