Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Κυνική ομολογία Κύρτσου: Η ΝΔ επηρέαζε την Δικαιοσύνη - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που το κύκλωμα Σαμαρά έστησε την πιο βρώμικη πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά οι ενορχηστρωτές της παράνομης πολιτικής αυτής δίωξης ακόμα δεν έχουν κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Έκτοτε παρά την φίμωση και τον αποκλεισμό έχουν παρουσιαστεί αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα για την σκευωρία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, αλλά ο Σαμαράς και οι συν αυτώ παραμένουν στο απυρόβλητο.

Σήμερα ο ίδιος ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Κύρτσος με αφορμή την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ δήλωσε στην ΕΡΤ: "Κοιτάξτε κάθαρση με τον Βγενόπουλο, αλλά κάλυψη στον Μπόμπολα. Μη μας δουλεύουνε κιόλας. Η δικαιοσύνη είχε επιρροές πολιτικές επί ΝΔ, έχει επιρροές πολιτικές επί ΣΥΡΙΖΑ, και για να βγάλει μια απόφαση η δικαιοσύνη θέλει και 10-15 χρόνια  και αυτός είναι και ένας παράγοντας που δεν  μπορούμε να βγούμε από την κρίση."
Όταν τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ παραδέχονται πως το κόμμα τους επηρέαζε την Δικαιοσύνη, τι άλλο χρειάζεται για να επιληφθεί η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και να καλέσει τους σκευωρούς να λογοδοτήσουν;