Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Τα email κάρφωσαν την Ντόρα - Μια ζωή δούλοι των αμερικανοσιωνιστών οι ψευτοδεξιοί

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" αποκαλύπτει την επικοινωνία Ντόρας Μπακογιάννη - Χίλαρι Κλίντον που αποδεικνύει την δουλικότητα των ψευτοδεξιών στους αμερικανοσιωνιστές.
Παραθέτουμε αποσπάσματα από το εν λόγω άρθρο:

"Απόρρητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας του Ιανουαρίου 2009 μεταξύ των τότε υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Ελλάδας Χίλαρι Κλίντον και Ντόρας Μπακογιάννη, έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Παρασκευή 19 Αυγούστου. Η κατάργηση της απόρρητης διαβάθμισης (αποχαρακτηρισμός του εγγράφου) έγινε στο πλαίσιο της "Πράξης για την Ελευθερία της Πληροφόρησης" που ισχύει στις ΗΠΑ. Η αίτηση αποχαρακτηρισμού είχε κατατεθεί και εξεταζόταν προσεκτικά από τις 4 Μαρτίου 20l6 ως τμήμα της έρευνας για τις σχέσεις και τους φίλους της κας Κλίντον στο εξωτερικό μετά το γνωστό σκάνδαλο των ε-mails που συγκλονίζει τις ΗΠΑ και ερευνάται από το FBI.

Η Αμερικανίδα πολιτικός, παραβιάζοντας τους κανονισμούς ασφαλείας διεκπεραίωνε μέγιστο τμήμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω του προσωπικού της υπολογιστή αντί "κρυπτογραφημένου" υπηρεσιακού εξοπλισμού του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Μία από τις κύριες πτυχές του σκανδάλου των emails αφορά και ξένους "φίλους" της κυρίας Κλίντον οι οποίοι μεταξύ άλλων, έκαναν χορηγίες στο ίδρυμα του συζύγου της, πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον, και στις προεκλογικές εκστρατείες της. Το πρακτικό της συνδιάλεξης με την Ελληνίδα πολιτικό αποτελεί τμήμα ευρύτερου "πακέτου" συνολικής έκτασης 107 σελίδων, με επικοινωνίες που πραγματοποίησε με ξένους αξιωματούχους η κυρία Κλίντον, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της, από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2009. Τα κύρια σημεία και συμπεράσματα, που προκύπτουν από το email είναι τα εξής:
1. Παρά την κατάργηση της σφραγίδας "απόρρητο", η συνομιλία με την κυρία Μπακογιάννη παραμένει αγρίως λογοκριμένη στα περισσότερα σημεία της, δημιουργώντας εύλογες απορίες για τα θέματα και τα πρόσωπα πού αναφέρθηκαν...
2. Η  κυρία Μπακογιάννη υπογραμμίζει ότι «ξέρετε πώς αισθάνομαι" και ότι "έχουμε πολλούς κοινούς φίλους". Ωστόσο, τα ονόματά τούς ή άλλες σχετικές λεπτομέρειες έχουν διαγραφεί από τους ειδικούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χωρίς να μπορεί ακόμα να διευκρινιστεί αν πρόκειται για πολιτικές, επιχειρηματικές ή προσωπικές σχέσεις. Η κυρία Μπακογιάννη προσθέτει: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένοι είναι όλοι στην Ελλάδα" (σ σ.: προφανώς για την ανάληψη των καθηκόντων της Αμερικανίδας υπουργού)..."
Ας μην είναι τόσο σίγουροι στην Πειραιώς για την επικράτηση της Χίλαρι, ούτε να κάνουν από τώρα σχεδιασμούς για αυτά που θα ξεπουλήσουν στην οικογένεια Κλίντον. Οι λαοί έχουν αφυπνιστεί στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από τον Ατλαντικό...
Όπως και να έχει η συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι ενδεικτική της πάγιας δουλικότητας των εγχώριων πολικάντηδων στον ξένο παράγοντα.