Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Προαναγγέλλει το πολιτικό του τέλος ο Τσίπρας: Σώστε μας από τους λαθρομετανάστες, θα μας καταπιεί ο Εθνικισμός και η Ακροδεξιά!

Ακόμη και την σκιά του φοβάται ο Τσίπρας, ο οποίος έχει πια αντιληφθεί ότι οι εθελόδουλη μνημονιακή πολιτική που ολοκλήρωσε την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και η λαθρομεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων θα είναι οι δυο βασικοί λόγοι που το ανθελληνικό μόρφωμα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ θα καταπέσει με πάταγο.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο παριστάνων τον πρωθυπουργό μιλά για τον φόβο του Εθνικισμού και της Ακροδεξιάς, τον δικό του φόβο δηλαδή και της Μέρκελ, αφού και οι δυο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η καταστροφική τους διαχείριση στο "προσφυγικο", θα είναι η πολιτική τους ταφόπλακα.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα από την ευρωπαϊκή σύνοδο για το "προσφυγικό" στην Βιέννη έκανε μια αγωνιώδη έκκληση στους λοιπούς ευρωπαίους ηγέτες να τον απαλλάξουν από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα.
Έχοντας πια αντιληφθεί ότι φέρει ακέραια ευθύνη για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση σε Ελλάδα και Ευρώπη και αφού επανέλαβε τις γνωστές μπούρδες για... resettlement και relocation, μετεγκατάσταση και μοίρασμα δηλαδή των λαθρομεταναστών στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ξεκίνησε το δακρύβρεχτο τροπάριο: "ακούστηκαν φωνές που δεν έχουν καμιά σχέση με το γενικότερο κλίμα, ότι η Ευρώπη πρέπει να υψώνει φράχτες και τείχη".
Φυσικά κ. Τσίπρα θα υπάρξουν και οι σώφρονες Ευρωπαίοι ηγέτες που θα θελήσουν να διαφυλάξουν τις Πατρίδες τους από την πολιτισμική και πληθυσμιακή αλλοίωση και όλους τους άλλους κινδύνους που φέρνει η αθρόα λαθρομετανάστευση.
Στην συνέχεια, φανερώνοντας τον τρόμο και την εμμονή του δήλωσε: "Αν από την πλευρά μας ως Ευρώπη δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, τότε θα βρεθούμε μπροστά ξανά σε μεγάλα αδιέξοδα. Και τότε είναι που ο φόβος της ανόδου του Εθνικισμού, της Ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας, θα γίνει ένας υπαρκτός φόβος που θα οδηγήσει την Ευρώπη σε αδιέξοδα. Αυτόν τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσα σήμερα".
Καλομελέτα και έρχεται, Αλέξη Τσίπρα!
Ο Εθνικισμός θα σαρώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη και θα στείλει τα καταστροφικά σας αποκόμματα και τα πολιτικά σας σκύβαλα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!
Διαβάστε επίσης: Το... έλυσε πάλι το πρόβλημα ο Τσίπρας: Να σταθούμε απέναντι στον Εθνικισμό!
Το ίδιο βιολί έπαιξε ο Τσίπρας στην Μπρατισλάβα: Το πρόβλημά μας δεν είναι οι λαθρομετανάστες, είναι ο Εθνικισμός!