Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέμβαση Έλληνα πολίτη υπέρ Χρυσής Αυγής στον Real Fm - Παροξυσμός Μπογιόπουλου, επειδή μίλησε ο “φασίστας”! ΗΧΗΤΙΚΟ

Εγκεφαλικά προκάλεσε χθες το απόγευμα η τηλεφωνική παρέμβαση πολίτη υπέρ της Χρυσής Αυγής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος από την Νέα Ιωνία μίλησε ζωντανά στην αθλητική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου και στηλίτευσε την στάση του σταθμού να επιτρέπει σε κάθε συκοφάντη να λασπολογεί εναντίον της Χρυσής Αυγής δίχως αντίλογο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποβαθμίζει και να συκοφαντεί ένα κόμμα, το οποίο είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και στηρίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!
Σημείωσε ακόμη ότι οι "νεοναζί" της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στα Μνημόνια και το ξεπούλημα, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" που χαρίζουν την Πατρίδα μας σε τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η ψύχραιμη και μετρημένη παρέμβαση του Έλληνα πολίτη "έβγαλε από τα ρούχα του" τον γνωστό ρυπαρόγραφο κομμουνιστή Μπογιόπουλο, ο οποίος λίγο μετά μπούκαρε στο στούντιο του Γεωργίου και πήρε τον λόγο για μισή ώρα, στηλιτεύοντας τον... φασίστα που τόλμησε να μιλήσει υπέρ της Χρυσής Αυγής!