Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Εδώ αντί να μας παραμυθιάζουν με κούφιες υποσχέσεις για ανάκαμψη που δεν έρχεται ποτέ, θα έπρεπε ήδη να τα είχαν σπάσει με τους ξένους τοκογλύφους πιστωτές και να προετοιμάζουν τον λαό για την επικείμενη επιστροφή στη δραχμή, αλλά και για την ανάγκη ανασυγκρότησης της χώρας. Επειδή όμως με το ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο, η οργάνωση, το πρόγραμμα και το σύστημα έχουν προ πολλού πάρει διαζύγιο, εμείς οι Εθνικιστές ας ετοιμαζόμαστε. Όλα θα γίνουν ξαφνικά, για τον απλούστατο λόγο ότι η αγελάδα άλλο γάλα δε βγάζει. Αυτοί εφαρμόζουν τη λογική του Χότζα που πήγε να μάθει το γαϊδούρι του να μην τρώει και ψόφησε. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν τους φτάνει αυτό. Θέλουν να δεχτούμε να δουλεύουμε για δεκάρες και να καρπώνονται αυτοί όλο το κέρδος. Θέλουν να ζούμε σε μια Ελλάδα που δεν θα είναι η δική μας Ελλάδα, αλλά η χώρα των τοκογλύφων, των νεοταξιτών και των λαθρομεταναστών που θα έχουν όλα τα δικαιώματα και εμείς, οι νόμιμοι κάτοικοι θα έχουμε όλες τις υποχρεώσεις. Έχουν υπογράψει από εποχής ΠΑΣΟΚ την υποθήκευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας έναντι του δημοσίου χρέους. Θα το δεχτούμε; Όχι βέβαια. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Κωνσταντίνα Σ.

Συνέντευξη Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι μουσουλμάνοι άνδρες, "πρόσφυγες και μετανάστες", παλιοί και νέοι, φτάνουν το 2% του συνολικού πληθυσμού και ευθύνονται για το 77,2% των βιασμών στη χώρα. Συμμορίες από λαθρομετανάστες προκαλούν όλο και περισσότερα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ενώ τα χρήματα που δαπανώνται για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών αυξάνονται με την οικονομία να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Θα μπορούσε να είναι από την Ελλάδα αυτά τα στοιχεία, αλλά είναι από την Σουηδία. Στην σοσιαλιστική δημοκρατία της ανεκτικής στα πάντα Σουηδίας. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, όλοι οι δείκτες είναι χειρότεροι.
Θ.Τ.

Νέα τουρκική πρόκληση: Όρισαν μόνιμο ιμάμη στην Αγία Σοφία!

Η Ελλάδα σβήνει μέρα με την μέρα και η προδοτική κυβέρνηση παρακολουθά απαθής. Οι παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου καθημερινές, οι ορδές λαθρομεταναστών εποικίζουν την χώρα και η... καλή φίλη Τουρκία πέρα του γεγονότος ότι διεκδικεί μέχρι και την Θεσσαλονίκη, όρισε μόνιμο χότζα στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Έκαναν τζαμί το σύμβολο της Ορθοδοξίας οι κουμπάροι του Τζέφρυ και του Καραμανλή. Όλοι με την Χρυσή Αυγή για να ξανακάνουμε την Πατρίδα μας περήφανη και Ελληνική!
Ζ.Ν. 

Ελένη Ζαρούλια για TTIP: Η ανθελληνική κυβέρνηση υπογράφει εθνικά επιζήμιες συμφωνίες ερήμην του ελληνικού λαού - 2 ΒΙΝΤΕΟ