Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Την τελευταία περίοδο υπάρχουν πάρα πολλά ΦΕΚ που αφορούν ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, οι οποίοι λαμβάνουν την Ελληνική ιθαγένεια και κατόπιν τους πολιτογραφούν ως Έλληνες. Η βρώμικη αυτή διαδικασία για την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας είναι ένας νόμος που ψηφίστηκε από την προδοτική και δωσίλογη κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με την σύμφωνη γνώμη των ψευτοπατριωτών της ΝΔ. Είναι κάτι για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί απέναντι στους ξένους παράνομους μετανάστες και είχε υποσχεθεί στα δικά του συνέδρια στα οποία και έδιναν το παρόν εκπρόσωποι παράνομων οργανώσεων μεταναστών όπως ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών και ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας. Ακόμα και μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα θα μπορούν να πληρώνουν κάποιο πρόστιμο και στην συνέχεια θα ακολουθείται η διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας και πολιτογράφησης. Το όλο σκηνικό μυρίζει έντονα εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους. Να θυμίσουμε σε όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες δεξιούς και αριστερούς ότι λογαριάζουν χωρίς τον Ελληνικό λαό και την Χρυσή Αυγή και ακόμα την ρήση που εχει ακουστεί μόνο από το στόμα του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου ότι: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!
Με εκτίμηση. Γεωργία Κ.Π.

Ο όχλος, η ψυχή του Έθνους και μια “επανάσταση” που όλοι περιμένουν

Έχουν πλέον υπερβεί κάθε φαντασία οι νόμοι και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που με μορφή χιονοστιβάδας μας επιβάλλουν ετσιθελικά οι απόγονοι των συμμοριτών, οι οραματιστές μιας Ελλάδας υπόδειγμα των σοβιέτ. Σε λίγο θα ξεπεράσουν ακόμη και την αλήστου μνήμης συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από την οποία προέκυψαν ως φυσικοί διάδοχοι αυτών που έχουν υπογράψει τον αφανισμό της Ελλάδας. Φυσικά κανείς πλην της Χρυσής Αυγής δεν αντιστέκεται, αφού αντιπολίτευση και συναφή κόμματα στηρίζουν την εξαθλίωση των Ελλήνων και προστατεύουν καλά τα "δικά τους παιδιά''. Τι κάνουμε λοιπόν όλοι εμείς που θέλουμε Πατρίδα Ελεύθερη; Θα αφήσουμε τους συμμορίτες να μας πάρουν την Πατρίδα; Να μας κάνουν δούλους ξανά των Οθωμανών και θα βλέπουμε τα παιδιά μας και τους συνταξιούχους γονείς μας να υποφέρουν από την κόκκινη λαίλαπα; Απειλούν οι ανάλγητοι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες - που θα μείνουν στην Ιστορία ως οι χειρότεροι ''Εφιάλτες''- πως σε όσους δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ θα τους πάρουν τα σπίτια για να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς. Απειλούν οι σταλινοτσολιάδες πως θα πέσουν οι μισθοί στα 100 ευρώ και ερωτούμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ έχει καταλάβει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού που οδηγούμαστε; Από προσωπική εμπειρία όταν δούλευα στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών, τότε που στην Ρουμανία κυβερνούσε ο Τσαουσέσκου, έχω να πω πως τις περισσότερες μέρες γυρνούσα δακρυσμένη σπίτι βλέποντας τους Ρουμάνους που ζούσαν εδώ να στέλνουν στους συμπατριώτες τους ρύζι και μακαρόνια. Και από αυτά τα κιβώτια τα μισά έφταναν στον προορισμό τους αφού τα έκλεβαν στα σύνορα, στα τελωνεία τους, λόγω πείνας. Αυτή την Ελλάδα θέλουν για εμάς οι κυβερνώντες; γιατί σε αυτά τα καθεστώτα πιστεύουν και για αυτά μας προετοίμασαν ήδη από τον Ιούνιο του 2015 που μας επέβαλλαν τα κάπιταλ κοντρόλς. Ακούτε κανέναν να διαμαρτύρεται πλέον; Μας έβαλαν πλαφόν στις ζωές μας, απολύουν καθημερινά χιλιάδες, τα κοινωνικά αγαθά σε λίγο θα είναι προνόμιο των λίγων αλλά κανείς δεν ξεσηκώνεται. Πάλι αυτοκτονίες στην Πάτρα, πάλι σε αδιέξοδα οι Έλληνες. Αν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση των δωσίλογων και οι υπαίτιοι της γενοκτονίας δεν έχουν την τύχη που τους αξίζει σύντομα θα ζήσουμε σκηνές απόλυτης εξαθλίωσης στο 98% του ελληνικού λαού. Κανείς δεν θα γλυτώσει εκτός από τον κόκκινο στρατό που έχουν ήδη γεμίσει με αυτόν τις δομές του κράτους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί μια εθνική κυβέρνηση και επανεκκίνηση της οικονομίας.
Αγγελική Γ.-Α.

Οι ανθέλληνες αναρχοκομμουνιστές βεβήλωσαν τάφο ήρωα της ΕΟΚΑ

Οι αμερικανοσιωνιστές επιβάλλουν βιαίως την παγκοσμιοποίηση, με πρώτο θύμα την Ελλάδα που οι θύτες της και υπάλληλοί τους, Σύριζα, ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα φροντίσουν να παραμείνουν στην Ελλάδα εκατομμύρια αλλόφυλοι. Ο σκοπός τους είναι το φθηνό εργατικό δυναμικό. Χωρίς ιστορία και γλώσσα θα είναι μόνο εργατικό δυναμικό. Οι Έλληνες θα είναι δούλοι στον τόπο τους γι΄αυτό πρέπει να το κατανοήσουν και να στηρίξουν τον τιτάνιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Κ.Λ.
Αίσχος! Από την αδιαφορία της ανθελληνικής κυβέρνησης χάθηκε σχολείο για τους Έλληνες Ομογενείς στο Μόναχο