Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Ράδιο Metropolis για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟ

       
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε τηλεφωνικά στο Ράδιο Μετρόπολις όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σκάνδαλα και στα δάνεια των κομμάτων τα οποία δεν πρόκειται να αποπληρωθούν ποτέ, στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, στην δικαστική σκευωρία αλλά και στις εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή.
Σημείωσε πως Σύριζα και ΝΔ έχουν ξεπουλήσει μαζί την χώρα στους δανειστές και παίζουν ένα στημένο σόου στα κανάλια εμφανίζοντας όλη μέρα κάτι τύπους, όπως ο Πολάκης, με σκοπό να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση στην κοινωνία ότι είναι κάτι διαφορετικό. Στην πράξη είναι όμως το ίδιο αφού η ΝΔ ψήφισε το τρίτο μνημόνιο της Αριστεράς και στηρίζει τα περισσότερα νομοσχέδια του φέρνει ο Σύριζα.
Μάλιστα τόνισε ότι ακόμα και στην περίπτωση της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στο κέντρο των Αθηνών, είδαμε τους «Πολάκηδες» του Σύριζα που έχουν στο γραφείο τους πορτραίτα με τον Άρη Βελουχιώτη, να ψηφίζουν μαζί με τους «Αδωνοβορίδηδες» της ΝΔ, την μεγαλύτερη ανθελληνική και καταστροφική απόφαση για το μέλλον της Ελλάδος.
Κλείνοντας σχολίασε την φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά σχολεία που επιβάλει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ και παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το μείζον αυτό ζήτημα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.