Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές, το πρόσφατο επεισόδιο με την συστημική δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε πόσο στημένοι και κατευθυνόμενοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν την ενημέρωση. Με πολύ προκλητικό τρόπο η κυρία Στεφανίδου έκοψε στον αέρα της εκπομπής της, έναν Έλληνα τηλεθεατή που τόλμησε να πει ότι ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Η κυρία αυτή όπως και πολλοί άλλοι πλούσιοι ψευτοπροοδευτικοί, έχει την απαίτηση τα παιδιά του φτωχού Έλληνα πολίτη, να πηγαίνουν στα ίδια σχολεία με τα παιδιά των παράνομων ισλαμιστών, όταν η ίδια όπως ο Τσίπρας και ο Καμμένος στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία. Η κυρία Στεφανίδου δεν μπήκε ποτέ στον κόπο μαζί με τον ψευτοανθρωπιστή σύζυγο της να φιλοξενήσουν στην πανάκριβη βίλα τους στην Κηφισιά λαθρομετανάστες, ούτε να μεταφέρουν παιδιά λαθρομεταναστών με τα πανάκριβα αυτοκίνητα τους και τους οδηγούς, σωματοφύλακες που διαθέτουν.
Ζει η κυρία Στεφανίδου μακριά από τις περιοχές γκέτο των λαθρομεταναστών και δεν έχει ιδέα για όλα αυτά τα τραγικά που ζουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες. Πραγματικά αν στην θέση της Μυρτούς από την Πάρο που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πακιστανό βιαστή Αχμέτ Βάκας ήταν ένα από τα παιδιά της, τι θα έλεγαν αυτή και ο πονόψυχος σύζυγος της; Το κλεπτοκρατικό τόξο, ο δήμαρχος Καμίνης, ο Δένδιας, ο Αθανασίου και συστημικοί δημοσιογράφοι απαγόρευαν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς φτωχούς Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Είμαι πολύ περήφανος που ψηφίζω Χρυσή Αυγή και αυτήν θα ψηφίζω μέχρι να πεθάνω. Και μια σύσταση στην κυρία Στεφανίδου. Δεν μπορείς πια να φιμώσεις κανέναν Έλληνα χρυσαυγίτη, γιατί είμαστε πια εκατοντάδες χιλιάδες. Το αύριο της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή, Ιωάννης Π.

Ο Ήρωας Κωνσταντίνος Δαβάκης που έδωσε την ζωή του για την Ελλάδα

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τον πλανήτη με την ορκωμοσία του Τράμπ. Πιστεύω ότι είδαμε και συγκρίναμε όλοι τι είπε που τους τίναξε όλους στον αέρα. Πρώτα η Αμερική! Ότι ακριβώς λέει κάθε άνθρωπος για την οικογένεια του, το επάγγελμα του, τους δικούς του ανθρώπους. Πρώτα φροντίζουμε το σπίτι μας, τακτοποιούμε τις υποθέσεις μας και μετά βλέπουμε. Ήρθε η ώρα επίσης να ακούσουμε, όπως και ακούσαμε, για προστασία των συνόρων. Είδατε εσείς τις εδώ κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα την κυβέρνηση Τσίπρα να μιλήσουν για προστασία των συνόρων; Έξω ο κόσμος δημιουργεί, δίνει ευκαιρίες, προστατεύει το έθνος του, και το τιμάει.  Και μια ακόμα παρατήρηση. Πριν πάει στην ορκωμοσία ο Τραμπ πήγε στην Εκκλησία και παρακολούθησε μέρος της Θειας λειτουργίας. Κάντε σύγκριση με τις εδώ μικροπρεπείς καταστάσεις που ζήσαμε με την άρνηση Σαμαρά να παραδώσει στον Τσίπρα. Μικροπρέπεια που δείχνει την έλλειψη σεβασμού στο Σύνταγμα και την έλλειψη σεβασμού στο παρόν και το μέλλον της χώρας. Φυσικά ο Σαμαράς έδειξε και με τη δίωξη του Κινήματος μας την ασέβεια του στο Σύνταγμα και τους νόμους, όμως δεν είναι εκεί το θέμα. Είναι το γιατί η χώρα μας θα παραμείνει εσαεί έρμαιο των επιθυμιών και των ορέξεων των δανειστών, αν δεν βγάλουμε στην εξουσία ανθρώπους που δε νοιάζονται για την πολιτική ορθότητα, ανθρώπους που θα βάλουν πρώτα τους Έλληνες και την Ελλάδα, που θα εμπνεύσουν υπερηφάνεια στους φίλους και σεβασμό από τους εχθρούς. Ανθρώπους που θα δείξουν οι ίδιοι εμπράκτως ότι προηγείται ο σεβασμός στους νόμους από Έλληνες και ξένους, ότι όλοι υπάγονται  υπό του νόμου. Μόνο ένα Κίνημα διωκόμενο θα δώσει ριζικές λύσεις στο δράμα των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή, αέρας στα πανιά της οποίας είναι οι δηλώσεις Τράμπ. Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι κανένας Τράμπ δεν έλυσε τα προβλήματα της χώρας μας ποτέ. Αν δεν νοιαστούμε εμείς για τη Πατρίδα μας, δεν θα το κάνει κανένας. Καλή δύναμη σε όλους μας!
Κωνσταντίνα Σ.

Ο Σκυλακάκης το 2014 κατήγγειλε την ΝΔ για τα υπέρογκα χρέη της - Τώρα είναι με τον Μητσοτάκη... 

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στο νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και στον κ. Κασιδιάρη για το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση - από όσους βέβαια τολμάνε να μιλάνε- ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε τους οικονομικούς εγκληματίες, νταβατζήδες, καναλάρχες, τραπεζίτες και κομματάρχες στον Ελληνικό Λαό. Όλοι οι άλλοι, οι εκπρόσωποι του "συνταγματικού τόξου" με τα μεγάλα τα λόγια και τις υποσχέσεις ότι θα οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τους παρανομούντες έκαναν τις κότες! Καμία ευθύνη λένε και γράφουν δεν βρήκε η Εξεταστική επιτροπή. Όλοι είναι μέσα στην συγκάλυψη πλην Χρυσής Αυγής. Και πάλι συγχαρητήρια Συναγωνιστές. Ξεμπροστιάστε τους και άμα ξυπνήσει ολοκληρωτικά ο Λαός, να γίνετε κυβέρνηση και να στείλετε τους κλέφτες στην φυλακή.
Π.ΜΠ.
Ηλίας Παναγιώταρος: Κίνδυνος για Ελλάδα και Ευρώπη η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση! ΒΙΝΤΕΟ