Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Και μόνο που ο Τζωρτζ Σόρος έχει πάθει δέκα εγκεφαλικά, από την εκλογή του Τραμπ, παρά τον πακτωλό χρημάτων, που συνεχίζει να διαθέτει, για αντι-Τραμπ διαδηλώσεις,  προκαλεί τεράστια χαμόγελα. Όσο για τις γυναίκες, που διαδήλωσαν, θα ήταν αξιοσέβαστες, αν διαδήλωναν και επί Ομπάμα, για τις γυναίκες της Συρίας, της Λιβύης, του Κουρδιστάν, του Ιράκ, που έγιναν εμπόρευμα του Ισλαμικού Κράτους και γέμισαν τα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής.
Για τις γυναίκες της Υεμένης που ακόμα βλέπουν τα σκελετωμένα από την πείνα παιδιά τους να πεθαίνουν, από την πολιορκία των Αμερικανών. Για τις γυναίκες της Παλαιστίνης, που ζουν γενοκτονίες και τους απαγορεύεται, από το Ισραήλ να πάρουν τα πτώματα των παιδιών τους, για να τα θάψουν. Έτσι καταλαβαίνω εγώ τη διεκδίκηση του σεβασμού στο φύλο τους. Τα υπόλοιπα είναι πληρωμένες κινήσεις εντυπωσιασμού και υπέρμετρης υποκρισίας για τις οποίες όσοι αντιλαμβάνονται αδιαφορούν.
Γ. Π.


Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Β. και είμαι μόνιμος κάτοικος της Γερμανίας. Στην Ελλάδα έζησα συνολικά 5 χρόνια, πήγα κανονικά Στρατιώτης και 2 χρόνια  στο Γυμνάσιο. Δυστυχώς τα τελευταία 4 χρόνια δεν μπόρεσα να έρθω. Λοιπόν από το 2012 παρακολουθώ τον αγώνα που δίνετε, και διαπίστωσα ότι η μόνη λύση για την πατρίδα μας και το Ελληνικό έθνος είναι η Χρυσή Αυγή. Είστε οι μόνοι που εμπιστεύομαι πλέον, και συμφωνώ απολύτως με τις απόψεις σας και την ιδεολογική σας ταυτότητα. Είναι η μόνη επιλογή για να μπορέσουμε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Κ. Β.


Λίγοι κατάλαβαν χθες βράδυ πόσο σημαντική ήταν η πρώτη ανακοίνωση του νέου προέδρου Ν. Τραμπ στην οποία γνωστοποιείται η αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Σύμπραξη της Περιοχής του Ειρηνικού (TPP), εμπορική συμφωνία στην οποία μετέχουν 12 χώρες, λίγες ώρες μετά από την ορκωμοσία του καθώς την ίδια μοίρα επιφυλάσσει και για την άλλη επικίνδυνη για τα έθνη και τον μέσο πολίτη συμφωνία μεταξύ Ευρώπης-ΗΠΑ την περιβόητη ΤΤΙΡ".
Λ. Κ.