Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

H T.O. Τρικάλων έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα - Αυτοψία Χρ. Παππά στις πληγείσες από τον χιονιά αγροτικές περιοχές! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Τρίκαλα, δεν στάθηκαν ικανές για να εμποδίσουν τους Εθνικιστές της περιοχής να κατακλύσουν την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Τρικάλων του Κινήματος.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο χρονικό των διώξεων των Εθνικιστών από το παρηκμασμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που δεν στάθηκαν ικανές να κάμψουν το φρόνημα και την θέληση των Εθνικιστών να φέρουν την τελική πολιτική Νίκη.
Ο Χρήστος Παππάς, αναφέρθηκε επίσης στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στην στάση που ακολουθεί το Εθνικιστικό Κίνημα έναντι των εξελίξεων αυτών. Η ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε με την παρουσίαση πολλών πολιτικών θέσεων του Κινήματος και κάλεσμα αγώνα και Νίκης. Οι ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, δεν θα σηματοδοτήσουν μόνο μια ακόμη μεγάλη Νίκη των Εθνικιστών, αλλά και την αφετηρία της πλήρους καταρρεύσεως του πολιτικού κατεστημένου στη χώρα μας.
Μετά το τέλος της ομιλίας του Χρήστου Παππά, ακολούθησε διάλογος με τους παριστάμενους στην εκδήλωση, όπου και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, και τον Ύμνο του Κινήματος.
Το πρωί του Σαββάτου ο Χρήστος Παππάς, επισκέφθηκε το νεοσυσταθέν Πολεμικό Μουσείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών της πόλης, καθώς και παραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής των Σερβωτών, που επλήγησαν κατά την τελευταία κακοκαιρία, άκουσε τα προβλήματα τους, συζήτησε μαζί τους και τους ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα αγροτικά θέματα.
Χρήστος Παππάς: Η σημερινή Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή
Σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, πολιτική εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής». Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr την εκδήλωση διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Τρικάλων με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και όπου ήταν καλεσμένος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. «Ευχαριστώ όλους εσάς που σε συνθήκες…1900 με αποκλεισμένους δρόμους από τα χιόνια καταφέρατε να έρθετε», σχολίασε ο Χρήστος Τσόλας, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην πολιτική εκδήλωση.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις στο trikalanews.gr χαρακτήρισε την «Χρυσή Αυγή» ως «την σημερινή Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων» και τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να την περιορίσει», ενώ ταυτόχρονα εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν σύντομα Εθνικές εκλογές και ούτε …οικουμενική Κυβέρνηση καθώς «σε αυτή την περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα γίνονταν αξιωματική αντιπολίτευση κάτι που δεν θέλουν τα κόμματα της Βουλής» για να προσθέσει « αλλά αυτό θα γίνει με την βοήθεια του Θεού και του λαού»