Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

H κυρά Τατιάνα και η παρέα της

Κάθε μεσημέρι, ο καθημαγμένος από τα χίλια προβλήματα που έχουν εγκύψει στη ζωή του νεοέλληνας, έχει να αντιμετωπίσει και έναν συνεχή βομβαρδισμό τηλεοπτικών μηνυμάτων, αποτέλεσμα της συντονισμένης και κατευθυνόμενης προσπάθειας μετακένωσης ξένων πολυπολιτισμικών προτύπων στη χώρα μας, μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Προτύπων τα οποία προφανώς καμιά σχέση δεν έχουν με τον πολιτισμό και τους ιστορικούς εθισμούς των Ελλήνων και βρίσκονται κυριολεκτικά στον αντίποδα όλων όσων όρισε το ελληνικό πολιτιστικό παράδειγμα.
Προεξάρχουσα θέση στη μεσημεριανή αυτή επιχείρηση, η οποία αποσκοπεί στην επιβολή ενός ξενόφερτου και ανθελληνικού τρόπου θέασης της πραγματικότητας, κατέχει η εκπομπή της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου και της παρέα της. Ανθρώπων άκρως επηρμένων και εχόντων την απαίτηση «να περνώσι μεταξύ ημών καθάπερ εν ημιόνοις ημίθεοι», όπως θα έλεγε και ο φιλόσοφος Αθανάσιος Πάριος. Φιγούρες οι οποίες δυστυχώς παρόλη την έντονη θυμηδία που αποπνέει η όλη τους παρουσία, έχοντας το προνόμιο να μιλούν καθημερινά από βήμα πανελλήνιας εμβέλειας, επιχειρούν συστηματικά να ενσταλάξουν στην ψυχή των πολιτών, αξιακά πρότυπα καταστροφικά για τον ελληνικό πολιτισμό.
Πρόκειται για την κυρά Τατιάνα της δυστυχίας μας. Αυτή που όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο για να σχολιάσει τα λεγόμενά της, αλλά δεν λέει αυτά που θέλει εκείνη, του κλείνει το τηλέφωνο. Κλασικό παράδειγμα το κλείσιμο του τηλεφώνου σε τηλεθεατή της εκπομπής της 17ης Ιαν 2017, επειδή αυτός ξεκίνησε να λέει πράγματα και να διαψεύδει τα περί «εισβολής Χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα». Τότε τον διέκοψε λέγοντας: «Είσαι Χρυσαυγίτης; Άντε γεια, που θα σε αφήσω εσένα να μιλήσεις και να υποστηρίξεις τη Χρυσή Αυγή. Κλείστε του τη γραμμή» (sic!) πρόσθεσε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της στο τμήμα ελέγχου.
Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύει η κυρά Τατιάνα της δυστυχίας μας. Και αυτές είναι οι συμπεριφορές μίσους που χρησιμοποιούν ως πρότυπα και ως δικαιολογητική βάση οι αναρχικοί των αντισυγκεντρώσεων στις νόμιμες εκδηλώσεις τις Χρυσής Αυγής για να διαπράτουν βιαιοπραγίες.
Και μιλάμε για την ίδια εκπομπή στην οποία επανειλημμένα έχει δοθεί βήμα ακόμη και σε τελεσίδικα καταδικασμένος για φρικτά εγκλήματα (μέχρι και σε παιδεραστές) για να πουν την άποψή τους και να αναπτύξουν τις δικαιολογίες τους. Απαγορεύει όμως η κυρά Τατιάνα να μεταδοθεί η άποψη του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας μας.
Πρόκειται για μια εκπομπή η οποία απροκάλυπτα επιβάλλει «κόφτη» στην ελευθερία του λόγου με βάση ένα ιδιότυπο τηλεοπτικό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, το οποίο ορίζεται και ελέγχεται από την ίδια.
Όσο όμως κι αν χτυπούν και τεμαχίζουν οι πεφυσιωμένοι αυτοί «ημίθεοι» της δημοσιογραφίας την ιστορική σάρκα του Ελληνισμού, σαν γνήσιοι χασάπηδες της δημοκρατίας και της ιστορίας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει η δυναμική αυτής της ελάχιστης ζύμης που κρύβεται θαμμένη στο νεκρωμένο «φύραμα» της ψυχής των Ελλήνων.
Ο «κόκκος συνάπεως» που αιώνες τώρα λιώνει και σαπίζει στο χώμα, αλλά έφθασε η στιγμή να τινάξει και να θρυμματίσει τον πανίσχυρο βράχο που τον καταπλακώνει : Ό,τι και να κάνουν η ώρα του Εθνικισμού έρχεται!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ