Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το περίφημο Eurogroup ολοκληρώθηκε και το μόνο το οποίο μας τάζουν και πάλι είναι αίμα, ανεργία και φτώχεια. Έχουμε να κάνουμε με μια άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση που το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει είναι πώς θα μείνει στην εξουσία. Πώς θα ζήσει ο ελληνικός λαός είναι άλλο θέμα. Όπως δεν ένοιαζε και τους προκατόχους της ΝΔ - Πασόκ. Έχουμε μια κυβέρνηση αριστερή με δεξιές τσέπες, που ικετεύει για λίγα ψίχουλα ευρωπαϊκά με αντάλλαγμα λίγους μήνες ακόμα εξουσία, πάνω σε έναν λαό που δεν ξέρει πλέον τι να κάνει. Έναν λαό στον οποίον, ενώ του λένε ότι...
 δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ μέτρα, από την άλλη υπογράφουν μείωση του αφορολόγητου, μείωση των συντάξεων, υπογράφουν μείωση και κατάργηση επιδομάτων για να βγουν τα μετρά. Ποια μέτρα όμως; Την στιγμή που αδυνατούν οι άνθρωποι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, συνειδητά επιλέγουν πλέον να μην πληρώσουν τις οφειλές τους στο κράτος. Τα ληξιπρόθεσμα δάνεια έχουν φτάσει στα ύψη και ο Ελληνικός λαός υποφέρει για μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να κυβερνήσει. Για μια κυβέρνηση που ήρθε για να καταστρέψει ότι απέμεινε από αυτήν την χώρα, γιατί οι κομπλεξικοί της αριστεράς όπου πάνε δεν χτίζουν, μοναχά γκρεμίζουν και καταστρέφουν. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Κωνσταντίνα Σ.

Η Λεπέν αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα στο Λίβανο - Με... καμάρι την φόρεσαν η Περιστέρα και η Κουντουρά!

Τα υποταγμένα ενεργούμενα των τοκογλύφων της ευρωπαϊκής ένωσης, οι καταδότες του Ελληνικού Λαού στους "δανειστές" δήμιους του, δηλαδή η ΝΔ, ο Σύριζα, το Πασόκ, το Ποτάμι, οι Ανέλ, η Ένωση Κεντρώων και το ΚΚΕ ενωμένοι μεταξύ τους, κατηγορούν την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην διεθνή τοκογλυφία της γερμανικής ευρωπαϊκής ένωσης. Την Χρυσή Αυγή! Τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών φαίνεται ότι έχουν εκτοξευτεί, γι΄αυτό και έχουν σκυλιάσει. Η λύσσα τους στα δελτία ειδήσεων το πιστοποιεί.
Κ.Μ.

Αισχρή προπαγάνδα υπέρ αναρχικών από “Έθνος” και Μπόμπολα - Βάπτισαν... Χρυσαυγίτες τους συμμορίτες του Σύριζα στα Ιωάννινα!

Προς όλους τους αξιωματούχους, οι οποίοι κατέχουν υψηλόβαθμα αξιώματα. Στην Ελλάδα συντελείται γενοκτονία oπότε ή θα κάνετε κάτι γι’ αυτό ή θα κριθείτε συνένοχοι μετά την πτώση σύσσωμου του "δημοκρατικού τόξου". Και να είστε σίγουροι ότι αυτοί, αφού πρώτα εκθέσουν εσάς, θα την κοπανήσουν. Εσείς θα είστε τα τελικά θύματα όχι αυτοί. Σας εμπαίζουν. Πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι χωρίς να έχουν κανένα τρόπο να αμυνθούν. Κάντε το καθήκον σας όσο είναι καιρός. Οι επαναλαμβανόμενες αξιολογήσεις θα τελειώσουν μόνο όταν θα πεθάνει και ο τελευταίος Έλληνας. Τηρείστε τον όρκο που έχετε δώσει ως δημόσιοι λειτουργοί!
Χ.Ε.

Νίκος Κούζηλος: Την καταστρεπτική πολιτική της ΝΔ συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες! ΒΙΝΤΕΟ