Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2017

Η κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση έχει ξεφύγει τελείως. Όπως ακούσαμε, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ξεκινούν απεργίες κατά τη διάρκεια της προβολής των θέσεων και των εκδηλώσεων της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με στόχο την μη προβολή του έργου μας και την ακύρωση της πολιτικής δράσης του Κινήματος. Οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι έστω και υπό την ευρεία έννοια του όρου είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οφείλουν σύμφωνα με το Σύνταγμα να παρέχουν ισότιμη προβολή σε όλα τα πολιτικά κόμματα που οι Έλληνες στέλνουν στη βουλή, διαφορετικά ακυρώνουν ένα σημαντικό μέρος του Ελληνικού λαού. Τους υπενθυμίζουμε δε ότι πληρώνονται από τις εισφορές και τους φόρους που προέρχονται και από ψηφοφόρους και μέλη της Χρυσής Αυγής. Δεν θα ανεχτούμε άλλο την αδικία και την κατάπτυστη παραβίαση του Συντάγματος εις βάρος μας. Ήρθε η ώρα να πούμε όχι στις πάσης φύσεως αδικίες και πολιτικές και πολιτειακές ανωμαλίες εις βάρος του Κινήματος μας. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Κωνσταντίνα Σ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν φωνή: Ίδρυση Σωματείου των εθνικιστών εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Παρακολουθώ καθημερινά τα δελτία ειδήσεων και νιώθω αγανάκτηση και οργή. Με υποτιμάτε, με θεωρείτε πολίτη τρίτης κατηγορίας και μου στερείτε δικαιώματα που έχουν όλοι οι πολίτες της χώρας. Παρουσιάζουν στα δελτία όλα τα κόμματα ακόμα και τα ανύπαρκτα και στερείτε σε μισό εκατομμύριο Έλληνες την δυνατότητα να ενημερώνεται για τις θέσεις και τις απόψεις της τρίτης πολιτικής δύναμης του Ελληνικού κοινοβουλίου. Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, είμαι υπερήφανος για το Κίνημα στο οποίο πιστεύω, και απαιτώ να έχω την ίδια ενημέρωση και αντιμετώπιση με αυτήν των ψηφοφόρων των υπολοίπων κομμάτων, την ώρα που πρέπει και με την βαρύτητα που πρέπει. Δεν χάνετε ευκαιρία να απαξιώνετε την Χρυσή Αυγή, ακόμα και τις ελάχιστες φορές που την προβάλλετε. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και η αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση είναι δείγμα πολιτισμού, υγείας και ευνομούμενης πολιτείας. Η μέχρι τώρα στάση και συμπεριφορά σας τριτοκοσμικές χώρες και αποικίες θυμίζει μάλλον, παρά ένα ευνομούμενο και πολιτισμένο κράτος. Υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών και ευτελίζετε την ενημέρωση και την δημοσιογραφία με αποτέλεσμα καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες και κυρίως οι νέοι, να σας γυρίζουν την πλάτη. Χαίρομαι όπως και πολλοί Έλληνες  για το κλείσιμο μεγάλων ΜΜΕ και εκδοτικών συγκροτημάτων μιας και η ύπαρξη των περισσοτέρων εδράζεται σε μαύρες κρατικές επιχορηγήσεις και σε θαλασσοδάνεια που τα πληρώνουν πλέον οι πολίτες με την δυσβάστακτη φορολογία και τη μείωση των εισοδημάτων τους.
Χ.Μ.

Άγρια επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Σούδα: Αφγανοί πυρπόλησαν σκηνή, θέλοντας να κάψουν ζωντανούς 8 μαροκινούς!

Στην σύγχρονη Ελλάδα ο εθνικισμός είναι πιο αναγκαίος από ποτέ ως η τελευταία αντίσταση του ελληνικού έθνους. Τώρα που η Πατρίδα μας βρίσκεται σε οικονομική και ηθική κρίση, τώρα που ο κόσμος βιώνει μία κρίση αξιών, τώρα που οι λαοί πεινάνε για να κερδοσκοπεί η παγκόσμια ελίτ, η ιστορία επέλεξε τους εθνικιστές να αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση, να αντισταθούν στα ανθελληνικά σχέδια τους. Βεβαίως η ιδεολογία από μόνη της δεν είναι αρκετή. Χρειάζονται τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν να έχουν τιμή, δύναμη ψυχής, βαθιά και δυνατή πίστη στον Θεό, να αγαπούν την Πατρίδα τους και να αγωνίζονται για έναν κόσμο των εθνών, των πολιτισμών και της δικαιοσύνης. Ας αφήσουμε λοιπόν τα πολλά λόγια κι ας αγωνιστούμε πνευματικά και σωματικά στην σαπίλα που προσπαθούν να επιβάλλουν! Και κυρίως να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε πριν να είναι πάρα πολύ αργά...
Γ.Λ.

ΕΛΑΜ: Η ακύρωση των συνομιλιών να οδηγήσει σε αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό